x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Iuliana Margarit

Iuliana Margarit

de Adriana V. Paduraru    |    10 Feb 2006   •   00:00
Iuliana Margarit
HEALTH&CARE
La sala cu sotia comandantului "trasnitilor din NATO"

Pe Iuliana Margarit Necula o cunoasteti din serialul "Trasniti in NATO" de la Prima TV. Este Mili, sotia comandantului. Actrita ne-a povestit ca de mica a fost obisnuita cu miscarea. In copilarie a facut balet, iar cand a mai crescut si-a indreptat atentia catre mai multe sporturi: baschet, volei, atletism. Pentru un artist, imaginea este importanta, iar Iuliana nu face exceptie. Drept pentru care merge de doua-trei ori pe saptamana la sala de fitness, unde isi petrece aproximativ doua ore. "Daca, din cauza programului incarcat nu pot veni la sala, atunci compensez prin mersul pe jos. Nu sunt o persoana comoda din fire, asa ca de multe ori am mers pe jos de la sediu pana la Universitate sau la Romana. O alta activitate pe care o practic si pe care o recomand oricui este dansul. Daca nu ajung la sala, acasa pun muzica si dansez", a adaugat "Sefa".

PROGRAM. Instructorul i-a alcatuit Iulianei un program pe care il respecta cu strictete. Primul pas este incalzirea: 30 de minute la bicicleta. Apoi, lucreaza fiecare grupa de muschi: picioare, solduri, abdomen, piept, spate, brate. "Execut trei serii a cate 20 de repetari pentru fiecare grupa, apoi fac hiperextensii pentru mijloc. Restul timpului, pana la doua ore, mi-l petrec facand abdomene", a explicat actrita.

Iuliana este si studenta la Psihologie. In facultate a invatat ca nimic nu este mai bun pentru a indeparta depresiile decat miscarea: "Toata lumea recomanda pentru starile de depresie plimbarile. Nu trebuie neaparat sa faci sport, sa alergi sau sa mergi la sala. Poti foarte bine sa te plimbi prin parc sau sa dansezi acasa. Daca stai prea mult, devii sedentar. Si asta se vede. Nu neaparat prin faptul ca te ingrasi, dar nu mai ai chef de viata. Eu, cand ies de la sala, am o stare de bine, chiar daca sunt obosita".

ALIMENTATIE. Daca la celelalte alimente "daunatoare" poate renunta, Iuliana ne-a marturisit ca nu poate scapa de "viciul dulciurilor". "Mananc ce apuc si cand apuc, insa duciurile nu-mi lipsesc niciodata. Evit, in schimb, mancarurile grase, fripturile. Consum foarte multe salate. Insa daca totusi mi-e pofta de ceva, nu ma opresc de la nimic. In meniul meu mai sunt incluse batoanele sau fulgii din cereale, pe care ii consum simpli, fara lapte, intrucat nu-mi place deloc acest aliment", spune vedeta Prima TV.

UTIL

Baza machiajului

Pentru ca machiajul buzelor si al ochilor sa iasa in evidenta, tenul trebuie sa fie desavarsit. Iar pentru realizarea unui machiaj perfect trebuie sa avem grija cum alegem culoarea si consistenta fondului de ten, a pudrei si a fardului de obraz. Daca unii spun ca pentru a alege nuanta potrivita trebuie sa incercam fondul de ten pe incheietura mainii, specialistii sunt de parere ca acesta trebuie incercat direct pe fata. Intrucat fondul de ten trebuie sa se potriveasca cu nuanta pielii de dedesubtul barbiei.

RECOMANDARI. Fiecarui tip de ten i se potriveste un fond de ten. Cosmeticienii recomanda pentru un ten gras fondul de ten compact sau cel fara grasimi. Pentru o piele uscata si sensibila este numai bun fondul de ten sub forma de crema. La tenul matur se foloseste un fond de ten fluid sau sub forma de crema, iar pentru tenul normal este recomandat fondul de ten transparent sau hidratant. Indiferent de consistenta, este bine de stiut faptul ca fondul de ten se aplica intotdeauna prin miscari ascendente, evitandu-se accentuarea ridurilor si a porilor mariti.

Fondul de ten se poate aplica si pe pleoape si buze pentru a conferi o rezistenta mai mare machiajului.

PUDRAREA. Pudra cel mai des folosita este cea transparenta. Ea se aplica folosind o perie groasa sau un pamatuf, cu miscari de sus in jos. Pleoapele, genele si buzele trebuie si ele pudrate. Fardul de obraz se aplica in oblic, din exterior spre interior, cu pensula subtire. Nuanta fardului de obraz trebuie sa fie in armonie cu nuanta rujului. Este recomandabil ca dupa aplicarea fardului de obraz sa adaugam un strat subtire de pudra transparenta. (Adriana V. Paduraru)
×
Subiecte în articol: fondul