x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Johnny Depp are un nou prieten pe care îl hrăneşte cu biberonul (VIDEO)

Johnny Depp are un nou prieten pe care îl hrăneşte cu biberonul (VIDEO)

27 Iul 2015   •   17:53
Johnny Depp are un nou prieten pe care îl hrăneşte cu biberonul (VIDEO)

Actorul Johnny Depp, care interpretează rolul căpitanului Jack Sparrow în 'Piraţii din Caraibe 5', a hrănit un pui de liliac pe care l-a adoptat anterior şi care se află în grija unei organizaţii australiene de protecţie a acestor mamifere, scrie UPI.com.

Organizaţia 'Australian Bat Clinic & Wildlife Trauma Center' a postat pe contul său de pe reţeaua Facebook un videoclip în care actorul, îmbrăcat în costum de pirat, hrăneşte puiul de liliac pe care l-a botezat tocmai Jackie Sparrow, asemenea personajului său din seria de filme cu piraţi produsă de studiourile Walt Disney Pictures.

Johnny Depp, care se află în Australia pentru filmările peliculei 'Piraţii din Caraibe 5', asigură cheltuielile de îngrijire ale puiului de liliac.

'Este extraordinar să-l vezi pe Johnny Depp că are un interes sincer şi ne ajută să sporim gradul de conştientizare pentru problemele liliecilor', potrivit unui comunicat al organizaţiei. Johnny Depp a mai vizitat în cursul acestei luni un spital pentru copii din Brisbane.




×
Subiecte în articol: Johnny Depp pui de liliac