x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Johnny Depp: "Pe copiii mei nu-i impresionează că sunt actor"

Johnny Depp: "Pe copiii mei nu-i impresionează că sunt actor"

18 Feb 2011   •   16:07
Johnny Depp: "Pe copiii mei nu-i impresionează că sunt actor"
Sursa foto: Gus Ruelas/REUTERS

Johnny Depp a dezvălui recent că nici fiul, nici fiica sa nu sunt absolut deloc impresionaţi de faptul că este un actor celebru. Actorul povesteşte că, deşi ambii săi copii, Lily-Rose, în vârstă de 12 ani, şi Jack, în vârstă de 10 ani, înţeleg foarte bine că este actor, nici unuia dintre ei nu i se pare ceva ieşit din comun. "Copiii mei devin extrem de bucuroşi dacă, de exemplu, Bob Downey (Robert Downey Jr.) îşi face apariţia la noi acasă, dar nu se agită absolut deloc legat de mine", a spus Johnny Depp, citat de showbizspy.com.

Totodată, Depp a mai dezvăluit care este secretul care l-a ajutat să facă faţă vieţii în lumina reflectoarelor. "Este o capcană extrem de periculoasă să alegi să trăieşti din a fi actor", a spus Depp, explicând că a fost nevoit să dezvolte o personalitate dublă pentru a putea trăi aşa. "Ajungi să te simţi infinit mai confortabil în pielea personajului decât te simţi în viaţa e zi cu zi. Legat de asta, există chiar un personaj care îmi vine mereu în minte, Raoul Duke, din "Fear and Loathing in Las Vegas" (personajul cinic şi excentric din rolul principal, care relatează întâmplările lui Hunter S. Thompson, creatorul romanului care stă la baza scenariului acestui film n.r.). Ţi se întmplă să te dedublezi deoarece te găseşti de multe ori în anumite situaţii în care simţi că nu poţi face faţă dacă eşti, pur şi simplu, tu însuţi", a mai spus Depp.

Actorul pare să creadă că asta se întâmplă şi din cauza lumii tehnologizate în care trăim. "Câteodată îmi vine să fug ţipând de lumea asta obsedată de tehnoilogie, de media invazivă, de nedbunia reality-show-urilor. Am pierdut contactul cu lucrurile simple pe care ni le oferă viaţa. Ne pierdem individualitatea", crede Johnny Depp.

Johnny Depp este ocupat în aceste zile cu o serie de conferinţe de presă în care promovează cea mai recentă producţie la care a lucrat, lungmetrajul de animaţie "Rango". Filmul va apărea pe marile ecrane pentru public în luna martie.

×
Subiecte în articol: Johnny Depp rango