x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Johnny Depp, piratul din Caraibe

Johnny Depp, piratul din Caraibe

de Adriana V. Paduraru    |    25 Aug 2006   •   00:00

Din sumar: Telecomanda / (Rauta)cizme - Hosearmando, Rexona si Musca / Star news / Televiziunea, dragostea mea / Frumusetile si secretelelor / Garfield pleaca in Marea Britanie / Codul lui...Nostradamus / Funk old school / Colectie Universal / Bucataria iubirii / Orgasmul personalizat / Ce se mai vinde in Romania? / Aguilera, ""ucisa"" in vis / Supercupa Europei / Week-end printre rechini / Fost politist, acum actor /



Johnny Depp in Romania, din 25 august, in "Cufarul omului mort"

Actorul Johnny Depp revine pe marile ecrane in postura de capitan al piratilor. Dupa ce a aflat "Blestemul perlei negre", Jack Sparrow vrea sa stie si ce se ascunde in "Cufarul omului mort". In continuarea "Piratilor din Caraibe", Jack se trezeste din nou prins intr-o intriga supranaturala. El afla ca are o datorie de sange in contul legendarului Davey Jones, stapanul infam al adancurilor oceanului si capitanul corabiei-fantoma "Olandezul zburator". Contracronometru, Jack trebuie sa se achite de datorie, daca nu vrea sa-si petreaca viata de dupa moarte blestemata in sclavie. Ca si cand toate acestea n-ar fi fost de ajuns, Jack ii atrage in incurcatura pe Will Turner si Elizabeth Swann, carora le strica planurile de casatorie, ei fiind nevoiti sa i se alature pentru a-l ajuta.

SURPRIZA. Iubitorii genului trebuie sa fie multumiti. Aproape in paralel cu filmarile pentru "Piratii din Caraibe 2" s-au tras si scene din partea a treia, care va avea premiera anul viitor. Pe lista protagonistilor celei de-a treia parti a fost si legendarul membru al trupei Rolling Stones - Keith Richards.
Scene din partea a treia s-au filmat in paralel cu "Cufarul omului mort"
El a semnat un contract in valoare de 10 milioane de dolari si va interpreta rolul tatalui lui Jack Sparrow, un batran lup de mare, mereu ametit de whisky. De altfel, Johnny Depp, prieten vechi cu legendarul chitarist, a recunoscut ca s-a inspirat din personalitatea lui Richards pentru a-i da viata capitanului Jack.

INCASARI. De la lansarea sa, "Piratii din Caraibe 2" s-a bucurat de un succes enorm. "Cufarul omului mort" depasise dupa primele 17 zile totalul de 305 milioane de dolari incasat de "Blestemul perlei negre", castig inregistrat in toate cele sase luni in care a rulat in cinematografele americane. In prezent, filmul a obtinut din vanzarea biletelor, in Statele Unite, aproximativ 400 de milioane de dolari, aflandu-se pe locul 7 in clasamentul tuturor timpurilor.

×
Subiecte în articol: Johnny Depp