x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Jules Verne 3D

Jules Verne 3D

de Sebastian S. Eduard    |    05 Sep 2008   •   00:00

“Călătorie spre centrul Pămîntului”: nu uitaţi să luaţi ochelarii!



“Călătorie spre centrul Pămîntului”: nu uitaţi să luaţi ochelarii!
Un film 3D este o premieră pentru cinematografele din România. Dacă pînă acum vedeam numai în filme nişte tipi cu ochelari cu lentile colorate care se distrau în sala de cinema, acest lucru este, se pare, valabil şi la noi. Pentru că producţia “Călătorie spre centrul pămîntului” va rula la Movieplex în variantă 3D. Sfatul nostru este că merită să încercaţi cu atît mai mult cu cît producţia abundă în efecte speciale.

În linii mari, “Journey to the Center of the Earth” este ecranizarea binecunoscutului roman semnat Jules Verne. Vulcanologul Trevor descoperă într-un exemplar al romanului “Călătorie spre centrul Pămîntului” note lăsate de fratele său, dispărut într-o expediţie. Trevor urmează instrucţiunile şi pleacă în Islanda, alături de Sean, nepotul său, şi Hannah, o cercetătoare. Cei trei pică într-o groapă care-i duce spre centrul Pămîntului, unde vor întîlni o mulţime de creaturi înfricoşătoare, printre care şi un Tiranozaur...

În rolul principal ne vom putea reîntîlni cu actorul Brendan Fraser, cel atît de popular datorită rolurilor din seria “Mumia”.

Un nou Disney pe marile ecrane

Reţeta Disney/Pixar este una plină de succes, aşa că abia aşteptăm să vedem ce ne mai pregătesc în noul film “Wall-E”. Este anul 2700, iar Pămîntul este acoperit de gunoaie, ca urmare a secolelor de consumerism nesăbuit. Oamenii au plecat de pe Terra lăsînd în urmă o armată de mici roboţi a căror sarcină este să facă planeta iarăşi locuibilă. În urma unei erori de programare, singurul robot activ este micul Wall-E. El se îndrăgosteşte de Eve, un robot trimis de oameni pentru a vedea cum evoluează operatiunile pe Terra.

×
Subiecte în articol: film