x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Julia: "Nu va infometati!"

Julia: "Nu va infometati!"

02 Iun 2005   •   00:00

Julia Chelaru este jumatatea blonda a trupei Sexxy. Are grija de corpul si de sanatatea ei. De aceea ne sfatuieste sa nu ne infometam.

  • de ADRIANA PADURARU
  • 15’ DE INCALZIRE
  • Julia ne recomanda sa repetam indicatiile antrenorului
    Toata lumea isi doreste sa arate bine. Cu atat mai mult o persoana publica. Julia frecventeaza salonul Miko Palace, unde, zice ea, se simte "printesa pentru o zi". Ii place sa faca fitness, in special exercitii pentru picioare si muschii fesieri. "Nu ma prea atrag exercitiile pentru brate si, de obicei, cand ajung la ele, ma cam fofilez", recunoaste Julia. Un program obisnuit incepe cu 10 minute de alergare pe banda, urmate de fandari cu greutati de 3 kg. "Desi, mi se par plictisitoare, sunt foarte bune pentru picioare. De asemenea, in programul meu de antrenament mai sunt incluse genuflexiunile cu greutati, exercitiile pentru spate si pentru piept. Inchei apoi cu abdomene. In total doua ore efort", marturiseste blonda Sexxy. Ea isi aminteste ca a avut inca din adolescenta o atractie pentru fitness: "Parintii mei aveau o camera mai departata de a mea si "imi faceam de cap" dupa ora 12:00 noaptea, cand dormeau ei. Tata avea gantere si faceam abdomene cu greutati pe burta. Apoi alergam prin curte pana la 2:00 dimineata. Nu ma invata nimeni ce sa fac, in schimb aveam o carte - "Culturism pentru femei", in care scria ca spray-urile pot inlocui cu succes ganterele de 0,5 kg".

    ALIMENTATIE. Regimul alimentar este si el foarte important. "Daca cineva isi inchipuie ca doar sportul, fara a tine seama si de mancare, te ajuta sa ai silueta visata... ei bine se insala amarnic. Nu zic sa se infometeze, ci doar sa elimine, treptat, din alimentatie ceea ce stie ca il ingrasa", ne sfatuieste Julia. Ea recunoaste ca, in ultimul timp, a cam "exagerat". "Am luat o mica pauza in regim intrucat omul, in viata, trebuie sa se si mai "destrabaleze" din punct de vedere alimentar. E o prostie sa nu cedezi niciodata unei tentatii. Doar o viata avem si nu trebuie sa ne batem joc de ea, doar de dragul de a fi mereu slabi. Dar totul trebuie facut cu masura", a adaugat jumatatea blonda a trupei Sexxy. Inainte de filmarea ultimului videoclip, a urmat, insa, o dieta: "Am mancat doar salau la gratar. Pestele e o combinatie perfecta: consumam proteine si nu ne ingrasam. Este foarte curios ca pe mine ma ingrasa mancarea gatita, in schimb nu am probleme cu dulciurile".

    SFATURI. Julia nu este de acord cu infometarea: "Pentru a fi frumosi trebuie sa fim si sanatosi. Iar daca nu mananci, ochii nu mai au stralucirea obisnuita, nu mai vezi bine, esti secatuit, n-ai vlaga, n-ai chef de viata". Un alt sfat pe care ni-l da este sa respectam indicatiile antrenorului. "Trebuie sa ai foarte mare grija cum faci exercitiile. Este suficienta o miscare gresita pentru a te accidenta sau, in exces de zel, sa faci mai mult decat poti rezista. Eu am avut o astfel de belea din cauza ca am facut exercitii pentru spate cu greutati de 70 de kg si am avut ruptura de muschi", a adaugat Julia.

    Iulia Fratila, pusa pe slabit


    Desi Romania nu este o tara a obezilor, si, cum in presa autohtona nu exista prea multe persoane supraponderale, revista Tabu a organizat "Cupa presei la slabit". Pret de mai bine de cinci saptamani oamenii din presa scrisa si din audiovizual au fost trecuti la regim.
    De fapt au fost pusi la aparate, pentru ca organizatorii au pus la dispozitie o sala de fitness dotata cu aparate ultraperformante. Castigatoare a fost desemnata persoana care, pe perioada concursului, a obtinut cea mai mare scadere procentuala a stratului adipos.
    Astfel, pe "podium" au urcat: Locul I - 1.000 Euro - Mona Bica de la Ziua, locul II - 500 Euro - Bogdan Pavlica de la Radio Romania Actualitati si locul III - 250 Euro - Iulia Fratila de la Prima TV. (Cristina Ologeanu)

    ×
    Subiecte în articol: julia