x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Kate Moss se căsătoreşte în vara acestui an

Kate Moss se căsătoreşte în vara acestui an

03 Feb 2011   •   12:25
Kate Moss se căsătoreşte în vara acestui an
Sursa foto: Luke MacGregor/REUTERS

Top modelul Kate Moss îşi planifică nunta, care va avea loc în acest an, după ce a acceptat, marţi, cererea în căsătorie a iubitului ei, Jamie Hince. Zvonuri despre logodna celor doi au mai circulat anul trecut, când tabloidele chiar au relatat că Hince a cerut-o de soţie pe Kate Moss într-o vacanţă petrecută la începutul lui 2010 în Caraibe. Un ziar britanic susţinea chiar că Moss şi logodnicul ei s-au căsătorit în secret în vara anului 2010.

Potrivit tabloidului The Sun, nunta celor doi este programată pe 2 iulie. Perechea a fost surprinsă la cumpărături la magazinul de bijuterii S.J. Phillips Ltd din zona centrală a Londrei, Mayfair, miercuri, şi şi-a sărbătorit logodna la un restaurant de lux, informează contactmusic.com. preluat de Mediafax.  De asemenea, Moss a fost fotografiată purtând o verighetă vintage pe degetul inelar. "Kate este încântată... El a insistat să se căsătorească, dar ea nu a vrut să se grăbească. În ultimul an, cei doi s-au apropiat mult, la fel ca un cuplu căsătorit. Vor face o petrecere uriaşă", a declarat o sursă pentru The Sun. Cei doi nu au confirmat încă ştirea.

Chitaristul Jamie Hince, în vârstă de 42 de ani, face parte din trupa indie rock The Kills, care a lansat până în prezent trei albume - "Keep On Your Mean Side", "No Wow" şi "Midnight Boom" -, foarte apreciate de critică. Devenită celebră după ce a pozat într-o reclamă din anii '90 pentru Calvin Klein, alături de Mark Wahlberg, Moss l-a cunoscut pe chitaristul Jamie Hince în 2007, prin intermediul creatoarei de modă Sadie Frost, fosta soţie a actorului Jude Law.

În trecut, Kate Moss a ţinut prima pagină a tabloidelor britanice cu relaţia sa turbulentă cu rockerul Pete Doherty. Anterior, celebrul model a avut o relaţie cu Jefferson Hack, patronul unei reviste, cu care o fiică în vârstă de opt ani - Lila Grace. În anii '90, ea a avut o relaţie şi cu actorul american Johnny Depp.

×
Subiecte în articol: logodna casatorie Kate Moss