x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Kevin Sorbo

Kevin Sorbo

de Adriana V. Paduraru    |    23 Iun 2006   •   00:00
Kevin Sorbo
SERIALE&TELENOVELE
Fostul Hercule realizeaza piese de mobilier

Pe Kevin Sorbo il cunoasteti din calatoriile legendare ale lui Hercule, difuzate de postul AXN, si din serialul Andromeda (AXN si TVR 2), unde il interpreteaza pe capitanul Dylan Hunt. Cariera sa in modeling i-a prilejuit nenumarate calatorii in jurul lumii, timp in care a realizat peste 150 de reclame video.

DEBUT. Kevin a avut aparitii episodice in seriale precum: "Santa Barbara" (1984), "Cheers" (1992), "Verdict: Crima!" (1993), "Cybill" (1995), "Dharma si Greg" (2001), "Vorba lui Jim" (2005), "Doi barbati si jumatate" (2006). Insa productia care l-a facut faimos a fost "Hercules: The Legendary Journeys" (1995). Personajul sau a devenit atat de popular in intreaga lume, incat au aparut alte doua seriale pe teme similare: "Xena - printesa razboinica" si "Tanarul Hercule". In 1997, Sorbo a primit rolul principal in primul sau film de lung metraj: "Kull Cuceritorul", un preambul la "Conan Barbarul". In 2000 a fost lansat serialul "Andromeda", in care Kevin da viata capitanului Dylan Hunt. Intre Hercule si Hunt exista o diferenta de noua kilograme.

FAMILIE. La 5 ianuarie 1998, Sorbo s-a casatorit cu Sam Jenkins, actrita pe care a cunoscut-o la filmarile pentru Hercule. Cei doi au trei copii: Braedon Cooper, Shane Haaken si Octavia Flynn. In viata de toate zilele, Kevin este purtatorul de cuvant al organizatiei "A World Fit for Kids", societate nonprofit care ofera asistenta copiilor si adolescentilor care au probleme cu drogurile, scoala sau grupurile cu influenta negativa. Totodata, impreuna cu sotia sa, Kevin, este implicat in designul de mobila, sub titulatura "Colectiile Sorbo". Primele doua linii de mobilier create, "Camargue" si "The Hamptone", cuprind piese solide din lemn, cu tonuri calde de pamant. In timpul liber, lui Sorbo ii place sa joace golf si sa schieze.

CURIOZITATI. In 1993 era "in carti" pentru rolul principal din serialul "Lois & Clark: The New Adventures of Superman". Cum era, totusi, al doilea pe lista preferintelor, rolul i-a revenit in cele din urma lui Dean Cain. La fel s-a intamplat si cu personajul Fox Mulder din "Dosarele X", preferat fiind pentru acest rol David Duchovny.

News

O LUME UITATA. De joi, la BBC Prime debuteaza un nou serial fantastic: "Taramul uitat de timp". La inceputul secolului XX, o expeditie pleaca din cetoasa Londra pentru a explora un platou izolat din jungla Americii de Sud. Exploratorii descopera o lume unde timpul s-a oprit, iar omul trebuie sa se lupte nu numai cu dinozaurii salbatici, ci si cu propriii stramosi primitivi.

IN PROPRIUL ROL. De doua ori nominalizata la Premiul Oscar pentru filmele "Turnee cu peripetii" si "Rose", castigatoare a patru Globuri de Aur, cantareata si scriitoare favorita a premiilor Grammy si Emmy, cu peste 15 milioane de albume vandute in intreaga lume - aceasta este cartea de vizita a lui Bette Midler. Ea va veni la Pro Cinema intr-un nou serial in care interpreteaza un rol care-i vine manusa: propria sa viata. (C.O.)
×
Subiecte în articol: sorbo kevin