x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Kristen Stewart a devenit protejata Angelinei Jolie.

Kristen Stewart a devenit protejata Angelinei Jolie.

23 Mai 2011   •   09:04
Kristen Stewart a devenit protejata Angelinei Jolie.

Kristen Stewart, cel mai bine cunoscuta in urma rolului Bella din seria “Twilight', a devenit in ultima vreme cea mai buna prietena a Angelinei Jolie. Sau, mai degraba Anglina a luat-o sub aripa sa protectoare, sfatuind-o mai tot timpul in privinta carierei.

Se pare ca ele vorbesc mai tot timpul la telefon, Angie tratand-o pe Kirsten ca pe sora mai mica pe care nu a avut-o niciodata. “Kristen si Angelina vorbesc tot timpul. Drumurile lor s-au intersectat de mai multe ori pe covorul rosu si cred ca aparenta vulnerabilitate a lui Kristen a declansat instinctual matern la Angelina', a declarat o sursa, citata de showbizspy.com. “Angelina a sfatuit-o pe Kristen in privinta aparitiilor pe covorul rosu, i-a dat sugestii privind modul in care ar trebui sa se descurce cu numarul mare de fani si, totodata, a invatat-o cum sa isi negocieze cariera si ce prioecte ar trebui sa ia in considerare', a mai adaugat aceasta.

Daca luam in considerare succesul enorm pe care l-a avut Angelina Jolie de-a lungul anilor si faptul ca Kristen are totusi ceva talent, pe care nu il vedem neaparat in filmele din seria “Twilight' ci mai degraba in productii precum “The Runaways', ne putem astepta cat de curand ca Stewart sa devina una dintre celebritatile de prima mana de la Hollywood.

×
Subiecte în articol: Kristen Stewart