x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun La soare, la mare sau...la ocean

La soare, la mare sau...la ocean

28 Sep 2007   •   00:00

Cănd e vorba despre vedete, paparazzi sunt cu ochii in patru. Mai ales cănd frumoasele show-bizului internaţional se află la plajă... fie la mare, fie la ocean.

Cănd e vorba despre vedete, paparazzi sunt cu ochii in patru. Mai ales cănd frumoasele show-bizului internaţional se află la plajă... fie la mare, fie la ocean.

FATĂ DE PREOT. Dacă romănii se măndresc cu o frumuseţe de fată de preot (vezi Elena, fostă Mandinga), americanii au şi ei cu ce... Chiar dacă este vorba doar despre un rol interpretat. Mai exact, Jessica Biel (alias - Mary, fata cea mare a preotului Eric Camden din "Al şaptelea cer"). Cănd am făcut cunoştinţă cu ea prin intermediul serialului tv, nu prea lăsa impresia de bombă sexy. Lucrurile s-au schimbat, şi Jessica demonstrează că este căt se poate de incitantă.

ETERNA PAMELA. Chiar dacă a implinit 40 de ani la 1 iulie şi a născut doi copii, Pamela continuă să fie sexy. Şi dacă n-a fost la mijloc nici o "lucrătură", papparazii ne-o dezvăluie pe diva blondă in toată splendoarea ei.

NEVASTĂ... BRONZATĂ. Eva Longoria, de curănd "nevastă disperată" cu acte in regulă, s-a indrăgostit de Europa, continentul soţului său de origine franceză, Tony Parker. Şi pentru că se plictisise de soarele Americii, Eva a ales să se bronzeze in Spania.

TRATAŢI CU... SPATELE. Paparazzi au fost trataţi cu... posteriorul de Jennifer Lopez. Norocul lor că JLo stă foarte bine la acest capitol. Viitoarea mămică are cu ce... se lăuda. Fundul ei arată la fel de bine ca in anul 2003, cănd, supărată pe P Diddy, scotea piesa "Love don’t cost a thing". Nu degeaba petrece diva ore intregi prin sălile de sport şi prin saloanele de infrumuseţare.

×
Subiecte în articol: magazin