x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun La Toya Jackson: Michael era ca un Dumnezeu

La Toya Jackson: Michael era ca un Dumnezeu

07 Oct 2009   •   00:00
La Toya Jackson: Michael era ca un Dumnezeu
Sursa foto: Pool/Getty Images

La Toya Jackson îl compară pe fratele său, Michael, cu Dumnezeu. Sora fostului mare star îşi justifică definiţia prin faptul că de-a lungul vieţii sale a încercat să răspândească pacea şi dragostea în lume.



"Michael a fost foarte, foarte special. Era diferit de ceilalţi. Întotdeauna am spus că nu e Dumnezeu, dar e precum El. A fost într-adevăr un fel de Dumnezeu. Nu vroia decât să răspândească dragostea şi tot ceea ce a făcut a fost minunat. Când erai în preajma sa, simţeai acest lucru. Simţeai acea energie. Era diferit faţă de felul în care îl ştia presa. Acea energie era foarte puternică, foarte intensă", şi-a amintit La Toya, în timpul unui apariţii la emisiunea britanică Live From Studio Five.

Vedeta de 53 de ani s-a referit şi la concertele pe care fratele ei ar fi trebuit să le susţină la Londra şi pe care le consideră vinovate de moartea sa."Sincer, nu cred că ar fi putut susţine 50 de concerte. În nici un caz. Nici măcar o persoană perfect sănătoasă n-ar fi reuşit. A fost prea mult pentru el", a adăugat La Toya.

×
Subiecte în articol: magazin