x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Lindsay Lohan, din nou încătuşată

Lindsay Lohan, din nou încătuşată

20 Oct 2011   •   06:03
Lindsay Lohan, din nou încătuşată

Actrita Lindsay Lohan este din nou in centrul atentiei. Justitia americana a decis sa revoce suspendarea pedepsei sub supraveghere de care beneficiase Lohan, relateaza 20minutes.ch.

Justitia californiana a revocat miercuri masura de eliberare conditionata a actritei, acuzate ca nu a respectat conditiile suspendarii pedepsei, a anuntat Curtea superioara din Los Angeles. Actrita de 25 de ani a fost incatusata la tribunal, dar a fost eliberata repede, dupa ce a platit cautiunea de 100.000 dolari.

O noua audiere a fost stabilita pe 2 noiembrie, potrivit Agerpres. Judecatoarea Stephanie Sautner a spus ca actrita a lipsit la noua intalniri dintr-un centru social pentru femei, unde trebuia sa efectueze munca in folosul comunitatii, in cadrul condamnarii pentru furtul unui colier, in luna mai. 'A fost nerespectare dupa nerespectare', a afirmat judecatoarea la audiere. 'Eliberarea conditionata este un cadou. Un cadou, nu un drept', a adaugat ea.

In afara de faptul ca actrita a avut absente de la centrul social, atunci cand a mers a stat doar o ora, in loc de minim patru prevazute in conditiile eliberarii conditionate. Judecatoarea a mai stabilit ca Lohan sa efectueze cel putin 16 ore de munca in interesul comunitatii la morga din Los Angeles inaintea audierii din 2 noiembrie.

In cadrul condamnarii pentru furtul unui colier evaluat la 2.500 dolari, Lindsay Lohan a fost condamnata la 480 de ore de munca in folosul comunitatii si la 120 de zile de inchisoare, pe care le-a efectuat acasa, ca urmare a unui acord incheiat cu Parchetul. Aceasta condamnare era rezultatul nerespectarii conditiilor eliberarii conditionate in urma conducerii in stare de ebrietate si a detinerii de stupefiante.

×
Subiecte în articol: actrita angeles audiere lohan furtul lindsay