x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Livia Taloi pleaca in Grecia

Livia Taloi pleaca in Grecia

de Adriana V. Paduraru    |    19 Mai 2006   •   00:00
Livia Taloi pleaca in Grecia
MONDEN
Livia Taloi, Ema din serialul "Trasniti in NATO" de la Prima TV, planuieste sa debuteze in lumea muzicala. Alaturi de iubitul sau, Dan Lazarica, fost component al trupei ETNO, bruneta "trasnita" lucreaza la albumul pe care urmeaza sa-l lanseze in toamna. "Avem facute vreo patru-cinci piese. Insa mai avem de muncit pentru ca totul sa iasa perfect", a declarat Livia. Pana atunci, actrita se va bucura de o bine meritata vacanta. Filmarile la serial s-au incheiat, asa ca nu-i mai ramane altceva de facut decat planuri de petrecere a timpului liber. "As vrea sa plecam macar o saptamana din tara, pentru ca la noi e o nebunie prea mare. Grecia ar fi locul ideal pentru mine, insa nu stim cu siguranta spre ce destinatie ne vom indrepta pana la urma. Oricum ma voi bucura din plin de vacanta pana in iulie-august, cand intreaga echipa va reveni pe platourile de filmare pentru urmatorul sezon de «Trasniti in NATO»", a adaugat "Ema".

MARIAJ. Livia si Dan locuiesc impreuna de doi ani si jumatate... Casatorie de proba... Pana la cea cu acte in regula nu stiu exact cat timp va trece. Cert este ca-si doresc acest lucru, dar nu si-au facut timp pentru asa ceva. "Ne-am gandit de multe ori la oficializarea relatiei, insa nu am stabilit nimic concret. Ne dorim si un bebe. Sa vedem in ce ordine le vom realiza pe toate", a adaugat actrita.

Redactorii lui Teo, in muzica

Dupa mai bine de cinci ani de selectat cantaretii si compozitorii invitati la "Teo", redactorii emisiunii amintite au hotarat sa treaca de partea cealalta. Sebi, Delia, Emilia si Mihai au infiintat rubrica numita "CoolDude", pe care telespectatorii Pro TV o pot urmari in fiecare miercuri dupa-amiaza la Teo si care are ca scop descoperirea de noi talente si incurajarea celor existente pe piata muzicala romaneasca. Al doilea tel al rubricii "CoolDude" este promovarea melodiilor pe care le descopera in topurile muzicale autohtone. (C.O.)

×