x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Lost

Lost

de Adriana V. Paduraru    |    20 Ian 2006   •   00:00
Lost
SERIALE &TELENOVELE
Serialul premiat cu Emmy revine intr-un nou sezon

Dupa ce a starnit numeroase intrebari si controverse, serialul premiat in 2005 cu Emmy pentru cel mai bun serial dramatic se intoarce din 22 ianuarie la AXN cu un al doilea sezon plin de mister si aventura - un sezon care va scoate la iveala ce este mai bun, dar si ce este mai rau din naufragiatii ramasi. Dupa ce cursa companiei Oceanic 815 s-a prabusit pe o insula din Pacific, naufragiatii au fost obligati de imprejurari sa gaseasca in interiorul lor puterea de a supravietui. O putere pe care nici n-o banuiau. Au descoperit ca insula ascunde multe secrete: urmele unei creaturi care ii pandeste din jungla, un urs polar, o frantuzoaica ciudata si foarte posibil nebuna, un mistret teribil, un grup straniu numit de naufragiati "Ceilalti", un vapor numit Black Rock si… o trapa spre un buncar misterios.

CONTINUARE. In acest al doilea sezon din LOST: naufragiatii lui Jack vor continua sa fie increzatori fata de Locke pe masura ce-si vor pune intrebari despre motivele pentru care acesta doreste sa pastreze secretul buncarului misterios. Veti afla ce s-a intamplat cu Sawyer, Michael si Jin dupa ce pluta pe care si-au construit-o a fost distrusa de catre "Ceilalti" - care l-au rapit pe Walt, la sfrasitul primului sezon. Sun va reusi sa devina mai independenta si mai autonoma dupa plecarea sotului ei, dar se va intreba in permanenta daca acesta este inca in viata. Veti afla mai multe despre povestea lui Kate de pe vremea cand era urmarita. Charlie se va apropia si mai tare de Claire si de copilul ei, Aaron, dar drogurile pe care le-a gasit pe insula ar putea sa-l ispiteasca spre o viata de dependenta. Numerele blestemate care i-au dat peste cap viata lui Hurley inainte de accident vor continua sa-l obsedeze pe masura ce el va incerca sa le descopere sensul. Shannon va hotari ce inseamna Sayid pentru ea, dar nu va putea sa treaca peste moartea fratelui ei, Boone, si va incepe sa aiba viziuni cu cei patru naufragiati plecati pe ocean in cautarea salvarii.

ALTI SUPRAVIETUITORI. Dar va asteapta multe alte lucruri de descoperit. Veti afla ca sunt mai multi supravietuitori ai zborului 815: Ana Lucia (Michelle Rodriguez - "S.W.A.T.", "Girlfight", "The Fast and the Furious") - femeia misterioasa pe care a intalnit-o Jack in barul aeroportului din Sydney. In distributia noului sezon il veti remarca pe Adewale Akinnoye-Agbaje ("Oz - Inchisoarea Federala"), a carui poveste va fi unul dintre secretele care vi se vor dezvalui pe parcursul serialului.

BARLADEANCA! Inca un motiv in plus pentru a urmari LOST: Naufragiatii sezonul 2! Admiratorii Monicai Barladeanu au motive serioase de mandrie: in acest al doilea sezon, indragita vedeta va aparea in episodul 11 (episodul 36 al intregului serial). Cu alte cuvinte, o vom vedea duminica, 2 aprilie.

NEWS

O noua telenovela, Acasa


"La Tormenta" debuteaza Acasa la 26 ianuarie, incepand cu ora 19:30. Telenovela, care va putea fi urmarita zilnic de la ora 18:30, este o superba poveste de iubire care va cuceri, cu siguranta, inimile romanilor. Protagonisti: Natalia Streingnard (foto) si Christian Meier. Cei doi vor da viata personajelor Maria Teresa Montilla, respectiv Santos Torrealba. Cei doi traiesc in medii complet diferite, insa vor descoperi, in timp, ca de la ura la iubire este un pas foarte mic, in ciuda faptului ca vor face tot posibilul pentru a nu se indragosti unul de altul. Totul incepe atunci cand Maria Teresa, o femeie de afaceri sofisticata, obisnuita cu viata cosmopolita de la oras, se va muta la tara, la mosia tatalui sau - "La Tormenta" - pe care trebuie s-o faca rentabila. Aceasta proprietate este singura salvare pentru familia ei, aflata in pragul ruinei. Foarte sigura ca isi va atinge, ca de fiecare data, obiectivul, atunci cand ajunge la mosie realizeaza ca dorinta ei de a pune din nou pe picioare "La Tormenta" nu este un lucru usor de realizat, din moment ce are de-a face cu o lume complet necunoscuta si ciudata pentru ea. Cel mai cumplit lucru pentru Maria Teresa este faptul ca va trebui sa-l suporte pe Santos Torrealba, un barbat al campului care are faima de afemeiat. Cei doi realizeaza ca sunt foarte diferiti si vor avea mari probleme sa locuiasca in acelasi loc. Totusi, cu cat incearca sa se indeparteze mai mult, cu atat vor creste mai mult atractia si pasiunea dintre ei. (Adriana V. Paduraru)

×
Subiecte în articol: sezon