x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Magazin - Dadace cu muschi

Magazin - Dadace cu muschi

de Adriana V. Paduraru    |    24 Noi 2006   •   00:00
Magazin - Dadace cu muschi

Barbatii au dovedit cu varf si indesat ca pot avea si ei grija de copii...

Barbatii au dovedit cu varf si indesat ca pot avea si ei grija de copii...

Credeti ca numai femeile sunt bune de bone? Va inselati! Barbatii sunt si ei foarte potriviti pentru aceasta misiune "delicata". Chiar daca unii dintre ei au muschi si figuri mai fioroase…

TERORISM. Un exemplu mai mult decat potrivit in acest sens este Vin Diesel. In "Bona de la fortele speciale", Diesel are parte de niste misiuni pe care nici macar James Bond nu le-ar fi dus pana la capat. Mai ales ca trebuie sa fie dadaca unor copii nastrusnici, care ar scoate sufletul pana si dintr-o statuie. Shane Wolfe, puscas marin din trupele SEALS, trebuie sa aiba grija de odraslele unui om de stiinta asasinat pentru o inventie secreta. Prima piatra de incercare e Zoey, o adolescenta rebela, urmata indeaproape de fratele de 14 ani, Seth, de Lulu - 8 ani, de Peter, un nazdravan care merge de-a busilea, si bebelusul Tyler. Daca zonele de razboi si tintele inamice ii sunt familiare, schimbatul scutecelor, biberoanele la ore fixe, lectiile de conducere si cele pentru cercetasi ii pun din greu la incercare rabdarea lui Shane. Care, la fel ca orice soldat constiincios, isi duce la bun sfarsit misiunea, indiferent de greutati.
Pentru a captura un traficant de droguri lipsit de scrupule, pe nume Cullen Crisp, John Kimble trebuie sa lucreze sub acoperire la o... gradinita

Tot impotriva terorismului lupta si Sean Armstrong (Hulk Hogan), campion de wresling, in filmul "O dadaca musculoasa". Managerul sau, Burt, il convinge sa accepte o slujba mai mult decat neobisnuita. Sa fie dadaca a doi copii - un baietel de 12 ani, Billy, si surioara lui, Kate (6 ani). Ei sunt copiii unui cercetator genial, care a devenit tinta unui terorist international. Pentru Sean, vacanta se transforma intr-o aventura incredibila, caci Billy si Kate sunt o adevarata echipa de dracusori, care ii fac zile fripte.

Chiar si Schwarzenegger a incercat gustul meseriei de "bona". In "Politist de gradinita", Arnold este John Kimble, un detectiv dur, capabil de orice pentru a-i prinde pe raufacatori. El se afla pe punctul de a pune mana pe un traficant de droguri lipsit de scrupule, pe nume Cullen Crisp. Numai ca, pentru a-l captura, trebuie sa lucreze sub acoperire intr-o... gradinita.

Ca sa nu fie descoperit, Daniel Hilliard este nevoit sa-si schimbe infatisarea foarte repede si sa faca tot felul de acrobatii

TRAVESTI. Pentru a fi dadaca in pelicula "Dna Doubtfire, taticul nostru trasnit", Robin Williams a trebuit sa se travesteasca. Dupa ce actorul Daniel Hilliard pierde custodia celor trei copii in favoarea fostei sotii, Miranda, el se deghizeaza intr-o respectabila si fermecatoare doamna in varsta - doamna Doubtfire - si se prezinta la fosta locuinta, pentru a se angaja ca bona. Scenele cele mai spumoase ale filmului provin din faptul ca, de cele mai multe ori, Daniel trebuie sa fie in doua locuri deodata, insa in alta ipostaza, fiind nevoit astfel sa-si schimbe infatisarea foarte repede si sa faca tot felul de acrobatii pentru a nu fi descoperit.

Si Martin Sheen a incercat, in 1991, gustul meseriei de dadaca. In "Menajera", Sheen este Anthony Wayne. El pleaca la Paris pentru a lucra la o banca. Este insa "deturnat" din planurile sale de Nicole Chantelle si devine menajera femeii. In plus, el trebuie sa aiba grija si de fiica rasfatata a Nicolei.

×