x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Magazin - Frumusetile si secretelelor

Magazin - Frumusetile si secretelelor

de Adriana V. Paduraru    |    25 Aug 2006   •   00:00
Magazin - Frumusetile si secretelelor

Zeta-Jones isi mentine dintii albi cu capsune, Naomi isi da cu zat de cafea pentru a indeparta celulita, iar Cindy si Christina isi curata tenul cu cartof

Va intrebati ce fac vedetele pentru a arata tot timpul bine? Unele dintre divele de la Hollywood si-au dezvaluit micile secrete ale unui look de invidiat. Astfel, Marilyn Monroe purta tocuri mici pentru a-si face mersul mai sexy. In plus, actritei, bruneta de felul ei, nu-i lipsea apa oxigenata, cu care-si decolora parul, convinsa fiind ca barbatii prefera blondele. Elizabeth Taylor, bine cunoscuta pentru culoarea neobisnuita a ochilor sai, si-i accentua cu fard si mascara violet.

CAPSUNE. Catherine Zeta-Jones are tot timpul zambetul pe buze. Ea a dezvaluit ca secretul dintilor ei albi nu consta in vreo pasta de dinti sofisticata, ci in capsune. Cel putin o data pe saptamana, Catherine se periaza pe dinti cu capsune. Cu totii stim ca actrita Cameron Diaz sufera de acnee. Desigur, numai paparazzii o surprind cu tenul imperfect. Asa stand lucrurile, e lesne de inteles ca blondina nu-si permite un peeling agresiv, drept pentru care actrita foloseste lapte praf. Picioare fara celulita sunt usor de obtinut pentru Naomi Campbell. Secretul ei consta in cafeaua macinata fin. Ea obisnuieste sa-si faca acest tratament o data pe saptamana, dupa care impacheteaza zonele-problema cu staniol.

HEMOROIZI. Christina Aguilera si Cindy Crawford apeleaza la cartof pentru a avea un ten de invidiat. Ele spun ca leguma le ajuta sa scape de riduri si cearcane. Daca va intrebati care este secretul tineretii lui Goldie Hawn, va spunem noi: crema contra hemoroizilor. Ea o foloseste zilnic pentru a scapa de pungile de sub ochi. Tot crema contra hemoroizilor o ajuta si pe Sandra Bullock sa aiba un ten fara riduri. In plus, ea isi maseaza zilnic fata cu mar. O masca de fata din kiwi, miere si iaurt este numai buna pentru tenul Ornellei Muti. Actrita spune ca, aplicata pe fata timp de 20 de minute, masca face minuni. Sophia Loren este si ea adepta mastilor. Ea foloseste insa ca ingrediente rosiile, mierea si uleiul de masline. Frumoasa actrita spune ca preparatul este eficient daca este tinut pe fata in jur de o ora.
×