x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Manualul de seductie

Manualul de seductie

29 Iul 2005   •   00:00
Manualul de seductie

Faceti cunostinta cu Superflirt, profesorul de agatat.

Pe piata cartilor care te invata "ce si cum" exista o noua provocare: "Superflirt". Manualul este scris de Tracey Cox, autoarea mai multor carti de acest gen, printre care si "Supersex", aparut la aceeasi editura - Litera International.

Autoarea cu cele mai bine vandute carti despre sex si despre relatii, un guru al limbajului trupului si regina flirtului pe micul ecran, Tracey Cox iti pune la dispozitie o carte despre... agatat.

INTREBARI. Vrei sa afli daca cineva viseaza la tine chiar inainte de a-si da el sau ea seama de asta? Vrei sa inveti cum sa-i citesti pe cei din jur ca pe o carte deschisa, sa-ti imbunatatesti vertiginos sexapilul si sa-ti maresti semnificativ increderea in tine? Lectiile tale de flirt incep chiar acum...

TEATRU. Cartea iti propune sa "faci teatru pana reusesti" si sa-ti sugereze ce trebuie sa schimbi in comportamentul si vestimentatia ta pentru "a nu te trada".

PONTURI. Trucurile verbale trebuie si ele invatate, ca si locurile unde ai cele mai mari sanse de a agata. "Cum sa faci pe oricine sa se indragosteasca de tine", "Cum sa vorbesti ca ceilalti sa te asculte", "Pasi gresiti in flirt", "Ghid de transformare sexuala", "Ce sa spui a doua zi dimineata" - iata numai cateva dintre cele mai interesante capitole si subcapitole ale cartii.

SEMNALE EDITORIALE

Ayurveda

Editura Polirom. Sta in puterea noastra sa ne vindecam singuri? Tratamentele specifice fiecaruia dintre noi sunt mai eficiente decat cele traditionale? Raspunsul este "da"! Acest ghid practic, bazat pe terapia ayurvedica indiana, va dezvaluie cele mai eficiente metode de tratare a unor afectiuni, de la abcese si acnee pana la raceala si tulburari de somn. Remediile ayurvedice sunt insotite de numeroase retete si recomandari simple si usor de aplicat, de la curele cu apa fierbinte si ceaiuri la exercitiile de relaxare.

Feng Shui pentru locuinta

Editura Meteor Press. Cartea isi propune sa explice interactiunea dintre aspectele tangibile si cele intangibile ale unui interior sau felul in care designul si amplasarea elementelor interioare si detectarea si utilizarea chi-ului actioneaza laolalta pentru a atinge armonia vizuala si cosmica. Mai mult chiar, "Feng Shui pentru locuinta" il va ajuta pe cititor sa descopere si sa capteze rasuflarea cosmica favorabila intr-o casa, apartament, birou si gradina si sa o foloseasca pentru a fi sanatos. (C.O.)

Eseuri

Editura Rao. "Daca are chef sa citeasca, cititorul va putea afla din acest volum ce am crezut despre problemele pe care le infrunta omul in teribila criza a civilizatiei noastre: robotizarea speciei umane, cataclismul care se apropie; modalitatea si cauza fictiunilor sub care cred ca se ascund marile enigme ale existentei. (...) Desigur ca am scris ca sa fiu citit, ca orice autor, dar nu ma supar daca cititorul va lasa oricand cartea din mana. (...) Am 85 de ani si am adunat ceva intelepciune", scrie autorul Ernesto Sabato.

Insuportabila usuratate a fiintei

Editura Humanitas. Dupa "Lentoarea", "Identitatea", "Gluma", "Viata e in alta parte" si "Nemurirea", scriitorul ceh Milan Kundera revine cu "Insuportabila usuratate a fiintei", roman scris in limba ceha, inaintea stabilirii sale in Franta, in 1975. "Daca eterna revenire este povara cea mai grea, atunci, vietile noastre, proiectate pe acest fundal, pot aparea in toata splendoarea usuratatii lor. Dar este, intr-adevar, greutatea cumplita si usuratatea frumoasa?" se intreaba autorul.
×