x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Marion Jones, trimisă după gratii

Marion Jones, trimisă după gratii

de Ovidiu Ciutescu    |    08 Mar 2008   •   00:00
Marion Jones, trimisă după gratii

11:04 • Fosta sportivă americană Marion Jones, condamnată în ianuarie la şase luni de închisoare pentru sperjur, a fost încarcerată la Texas, vinersi, pentru a-şi ispăşi pedeapsa, informează AFP.

Fosta sportivă americană Marion Jones, condamnată în ianuarie la şase luni de închisoare pentru sperjur, a fost încarcerată la Texas, vinersi, pentru a-şi ispăşi pedeapsa, informează AFP.

VINOVATĂ. "Ea a sosit puţin înainte de prânz la penitenciarul numit Federal Medical Center - Carswelle şi este la Fort Worth", a declarat purtătorul de cuvânt al administraţiei peniteciarelor, Traci Billingsley. Marion Jones, în vârstă de 32 de ani, a fost condamnată la şase luni de închisoare deoarece a minţit în faţa anchetatorilor federali. Ea a minţit în trei rânduri: prima oară în noiembrie 2003, în cadrul anchetei privind cazul Balco, numit astfel după laboratorul californian care furniza produse dopante multor atleţi, iar apoi în august şi noiembrie 2006, în cazul privind fraudele bancare în care a fost implicat tatăl primului său fiu, fostul atlet Tim Montgomery. În octombrie 2007, Marion Jones a recunoscut că s-a dopat înaintea Jocurilor Olimpice din 2000, de la Sydney, competiţie la care a câştigat trei medalii de aur şi două de bronz. Federaţia Internaţională de Atletism (IAAF) a decis suspendarea atletei pentru doi ani, începând de la 8 octombrie 2007, iar Comitetul Internaţional Olimpic (CIO) i-a retras medaliile olimpice.

×
Subiecte în articol: magazin marion jones