x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mazăre, la o secţie unde a venit însoţit de tinere în costume de baie: Hai, fetele, alinierea la vot (VIDEO)

Mazăre, la o secţie unde a venit însoţit de tinere în costume de baie: Hai, fetele, alinierea la vot (VIDEO)

de Mediafax    |    29 Iul 2012   •   10:09
Mazăre, la o secţie unde a venit însoţit de tinere în costume de baie: Hai, fetele, alinierea la vot (VIDEO)

Primarul Constantei, Radu Mazare, a adus, duminica la pranz, la o sectie de votare din centrul statiunii Mamaia, zeci de tinere imbracate in costume de baie identice, in alb si negru, spunandu-le acestora: "Hai, fetele, alinierea si la vot!", adaugand ca dupa vot le da "liber la plaja".

"Datoria mea este sa am grija de turisti si de turiste, fie ca e vorba de distractie, fie ca vorbim de vot, ca atare sunt la datorie", a declarat Mazare, citat de corespondentul MEDIAFAX.

Acesta a anuntat ca el va merge sa voteze "mai pe seara", pentru ca pentru el votul pentru demiterea lui Traian Basescu este "o placere, iar placerile, dupa serviciu".

"Am grija de turiste sa mearga sa voteze, iar mai pe seara merg sa votez si eu pentru ca de data aceasta votul pentru mine este o placere si placerile, dupa serviciu, dupa datorie. Cum sa nu fie o placere sa votez un referendum de demitere a lui Basescu?", a spus Mazare.

El a adaugat ca, dupa ce vor vota, tinerele se vor duce la plaja.

Mazare, care era imbracat in binecunoscutul sau costum de revolutionar, de culoare kaki, si cu o bereta rosie pe cap, a spus ca se poate vota si cu "buletinul la bikini", cele aproximativ 25 de fete imbracate in costume de baie fiind fotomodele din intreaga tara. Ele urmeaza sa participe la prezentari de moda pe litoral saptamana viitoare.

La sectia nr. 204 din centrul statiunii Mamaia pana la ora 12.00 votasera aproximativ 250 de persoane.

Vezi o inregistrare cu Radu Mazare si votantele-sexi in costume de baie aici.

×