x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mic ghid pentru a agăţa o tipă tare

Mic ghid pentru a agăţa o tipă tare

de Anca Aldea    |    02 Noi 2011   •   21:00
Mic ghid pentru a agăţa o tipă tare

Pentru a-ti raspunde la aceasta intrebare, ar trebui sa stii ca, potrivit ultimelor studii, femeile isi doresc barbati cu bani si statut. Exista insa si opinii care spun ca tinerele din zilele noastre au inceput sa cantareasca mai mult optiunile atunci cand au de ales cu cine sa-si petreaca o seara, dar, in fond, gusturile lor se limiteaza la autoturismul din dotare al masculului, la tinuta lui firoscoasa si la grosimea portofelului.

Daca vrei sa incerci sa fii chiar tu un Don Juan, nu e musai sa te imbraci la patru ace si sa iesi in cel mai scump club. E suficient sa porti haine curate si calcate la dunga, sa mirosi bine, dar nu intepator, si sa iti permiti sa pleci cu taxiul din club, sa faci o oprire la un restaurant (poate fi chiar fast-food, dar mai curatel) si apoi sa o duci acasa. Asta sustine majoritatea cercetatorilor. Ei iti recomanda sa faci asemenea cuceriri toamna – vara te-ai distrat la mare si ai cam aruncat cu banii, iar sezonul alb e preferabil sa il petreci in compania cuiva placut.

Basca, iarna preturile sunt mai mari decat toamna – vinul fiert costa mai mult, parcurile sunt tot mai goale, iar taximetristii mai tupeisti etc. Tot studiile au aratat-o. Si apoi, nu uita: nu minti prea mult! Fata cu care alegi sa iesi la restaurant s-ar putea sa fi aflat cat de mult 'infloriti' voi, barbatii, atunci cand vine vorba de partenerele de sex. Hm! Nu de alta, dar s-a dovedit stiintific faptul ca cei mai multi dintre barbati inmultesc cu doi numarul partenerelor de amor, doar pentru a se da mari unii in fata celorlalti. La reprezentantele sexului frumos, regula nu se aplica – din contra, ele tind sa vorbeasca despre un numar injumatatit de parteneri (fata de cel real) si asta pentru ca exista preconceptia ca femeia cu multi parteneri este o usuratica.

Asa ca daca in discutia dintre voi apare subiectul legat de partenerii sexuali, incearca sa nu o judeci pe femeia din fata ta. Daca vrei sa ai o sansa cu ea – de scurta sau lunga durata – trebuie sa ii castigi increderea. Nu o grabi, nu o atinge imediat dupa ce ai cunoscut-o. Lasa si tu sa treaca o jumatate de ora macar. Daca va cunoasteti de mai demult si te trezesti ca iti destainuie viata amoroasa dintr-o data, ia-o in brate 20 de secunde, sa simta ca o intelegi, ca ii esti alaturi. Atentie, nu depasi limita aceasta de timp – cercetatorii spun ca 20 de secunde sunt suficiente pentru ca organismul sa secrete substantele necesare starii de bine, de fericire.

Si, in acest moment, vei sti cand si daca vei ajunge in pat cu ea. Si, poate, dupa o noapte furtunoasa vei avea si tu o dimineata linistita, fara sa stai cu gandul la femei, la nebunii in dormitor sau la cine stie ce duduie care-ti nu da pace. Te gandesti numai la ea, la femeia care te-a facut fericit azi-noapte, apoi iti trece prin minte ce ti-ai dori sa mananci, realizezi ca esti prea dragut s-o trimiti la cratita dupa prima intalnire, asa ca te lasi pagubas si singurul lucru pe care ti-l mai poti dori este sa dormi. Asa te vei incadra perfect in 'modelul' barbatului mo­dern, creat de cercetatorii de la Universitatea Ohio. Potrivit acestora, bar­batii se gandesc mai mult la sex, la mancare si la somn decat femeile.

×
Subiecte în articol: fun