x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Michael Douglas - In cautarea fiicei rapite

Michael Douglas - In cautarea fiicei rapite

09 Iun 2005   •   00:00

Un thriller de exceptie, cu Michael Douglas in rolul principal, este oferta noastra din aceasta saptamana.

  • de SEBASTIAN S. EDUARD
  • VIDEO & DVD
  • Psihiatrul new-yorkez Nathan Conrad este celebru in meseria sa, are o sotie frumoasa si o fiica incantatoare. Intr-o zi, un coleg il roaga sa consulte o tanara, pe nume Elisabeth Burrows. Aceasta ii relateaza o istorie complicata si misterioasa despre anumite acte de violenta pe care le suferise candva.
    Desi fusese pana atunci la mai multi specialisti, lui Elisabeth nu i se stabilise un diagnostic corect si nici un tratament adecvat. Ca urmare, se afla internata intr-un spital de boli mentale, iar dr. Nathan Conrad reprezinta unica ei sansa de salvare.

    CAZUL. Un excelent profesionist, Nathan preia cazul, incitat si de cuvintele misterioase pe care Elisabeth i le adresase la prima intalnire: "Si tu vrei sa stii, ca si ceilalti, nu-i asa? Nu va voi spune niciodata. Nimanui."

    Dar Nathan nu banuieste ca Elisabeth si cuvintele ei misterioase ii vor pune in pericol pe el si pe familia lui. Fiica sa este rapita si, pentru a o salva, Nathan trebuie sa descifreze enigmele ingropate in mintea tulburata a lui Elisabeth. Cu rapitorii fiicei sale pe urme, Nathan se trezeste traind un cosmar care intrece orice inchipuire. In plus, pentru a-si salva fiica, el este condamnat la tacere absoluta.

  • Suport: VHS si DVD
  • An: 2002
  • Titlul: "Don’t Say a Word"
  • Regie:Gary Fleder
  • Cu: Michael Douglas, Brittany Murphy
  • Jocuri periculoase

    Frumoasa si bogata Marie Clifford (Sarah Laine, American Prez) tocmai este pe cale de a le avea pe toate.
    La implinirea a 18 ani, ea va mosteni averea mamei sale, inclusiv o pereche de diamante fara cusur. Dar atunci cand tatal ei vitreg, Jay Clifford (Brad Johnson, Left Behind) este acuzat ca a violat o localnica de moravuri usoare, Elena (Sandra McCoy, The Hot Chick), Marie trebuie sa se decida daca va hotari sa foloseasca diamantele pentru a il ajuta, punand in miscare un mecanism al deceptiei, inselaciunii, santajului si crimei.
    Agentul FBI Kristen Richards (Dina Meyer, Saw, Starship Troppers) investigheaza cazul, incercand sa descifreze cine este nevinovat si cine va avea pana la urma diamantele.

    Ochi de sarpe

    Un exploziv thriller de actiune, "Ochi de sarpe" ii are in distributie pe castigatorul Premiului Oscar, Nicholas Cage (Cel Mai Bun Actor 1995 - "Leaving Las Vegas"; "Face"/"Off, City of Angels"), si pe favoritul marelui ecran, Gary Sinise ("Forrest Gump", "Apollo 13"). Cage este un politist din Atlantic City care, impreuna cu toti spectatorii de la un campionat de lupte, este martorul unui asasinat politic!
    Hotarat sa rezolve repede aceasta crima, el lanseaza o intensa investigatie… apoi invata ca o cautare a raspunsurilor duce numai la ridicarea si mai multor semne de intrebare in aceasta panza de paianjen a conspiratiei, intrigii si pericolului! Maestrul regizor Brian De Palma ("Mission: Impossible") a imbinat misterul incitant cu adrenalina pentru a crea un hit plin de suspans pe care sigur nu vrei sa-l ratezi!

    NEWS
    Colectia celor mici Chiar daca 1 iunie a trecut, inca mai poti face un cadou copilului tau. Pe piata au fost lansate trei box-set-uri cu desene animate. Si poate ca oferta nu este numai pentru copii. Pentru nostalgicii dupa Tom si Jerry le recomandam "Tom si Jerry - colectia completa" - 3 ore (pe DVD) cu desenele animate care ne-au inseninat copilaria. La inceputul anilor ’90 "se purta" "Looney Tunes", asa ca acum este pe piata "Intalnirea vedetelor Looney Tunes". In fine, nu putea sa lipseasca Scooby Doo in trei DVD-uri "Scooby Doo si maimuta din spatiu", "Scooby Doo si monstrul din Loch Ness" si "Cele mai mari mistere cu Scooby Doo". Distractie placuta!
    ×