x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mick Jagger cântă cu un grup nou.

Mick Jagger cântă cu un grup nou.

20 Mai 2011   •   12:51
Mick Jagger cântă cu un grup nou.


Solistul Rolling Stones a pus bazele unei noi trupe, anuntand ca aceasta sta deja la masa negocierilor pentru un contract cu o casa de discuri importanta. Grupul ii include pe Mick Jagger, Joss Stone, Damian Marley, membrul Eurythmics Dave Stewart si muzicianul indian A.R. Rahman, zvonindu-se ca numele noii trupe va fi Super Heavy. 'Ei au terminat deja o inregistrare si un prim videoclip, iar acum discuta cu numele importante din industria muzicala pentru un contract', a declarat o sursa citata de FemaleFirst.

Membrii grupului au mai lucrat impreuna si in trecut, iar genurile diferite de muzica ale fiecarui membru component al grupului promit sa ofere un tip de muzica unic, 'Fiecare membru are un stil diferit si distinct, dar functioneaza. Mick a mai inregistrat cu Dave pentru o vreme, si amandoi au lucrat cu Joss in trecut', a mai adaugat o alta sursa.

Purtatorul de cuvant al lui Mick Jagger a confirmat partial informatia infiintarii unui nou grup, spunand ca ei doar se distreaza impreuna. 'Toti au crezit ca ar putea fi interesant si amuzant sa intre in studio si sa cante niste muzica. Nu exista insa un videoclip, totul este putin prematur', a adaugat purtatorul de cuvant.

×
Subiecte în articol: rolling stones mick jagger damian marley