x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mickey Rourke joacă rugby în colanţi

Mickey Rourke joacă rugby în colanţi

04 Apr 2011   •   18:47
Mickey Rourke joacă rugby în colanţi

Mickey Rourke se antrenează din greu pentru următorul său film, în care va interpreta un jucător profesionist de rugby. Şi dacă în 2008 el şi-a luat foarte în serios rolul luptătorului de wrestling, din filmul „The Wrestler”,actorul în vârstă de 58 de ani nu face excepţie nici de această dată, alergând de mama focului cu mingea de rugby. Este de apreciat efortului lui, chiar dacă nu se poate spune că pantalonii pe care i-a ales îl avantajează prea mult. Oricum, nu este vorba de o prezentare de modă, aşa că se poate trece cu vederea acest aspect. Punem pariu, însă, că actorului i-a fost destul de greu, cu atât mai mult cu cât între două antrenamente şi după o masă, Rourke a părut extrem de fericit savurând câte o ţigară.

În următoarea sa producţie cinematografică, Rourke va interpreta rolul jucătorului galez de rugby, Gareth Thomas. Thomas, care în prezent joacă pentru echipa Crusaders, a confirmat în anul 2009 că este homosexual, devenind astfel primul atlet dintr-o echipă profesionistă care recunoaşte acest lucru.

Pentru acelaşi rol, Mickey Rourke a spus că va trece la accentul galez şi, totodată, îşi va scoate doi dinţi din faţă, pentru a se apropia cât mai mult de personajul pe care îl interpretează. (foto: dailymail.co.uk)

×
Subiecte în articol: rugby mickey rourke