x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mihaela mai vrea un copil

Mihaela mai vrea un copil

de Mihaela Suciu    |    17 Mar 2006   •   00:00
Mihaela mai vrea un copil

Thalia de la A la Z © A dormi in doi © Incepe Ozzfest © Nebuni vechi si noi © Gadget © Cum a murit Dr. Quinn 30 de secunde © Dezastre in aer

COVER STORY
Mihaela Radulescu si zana Surprizelor au multe de impartit

Nu putini sunt cei care au comentat coincidentele din viata celor doua dive ale micului ecran, Mihaela Radulescu si Andreea Marin. Daca una face o emisiune la radio, aflam ca si cealalta are program, una se vopseste brunet, isi schimba culoarea si cealalta, una pleaca in Irak sau Afganistan, pleaca si celalta. Ulima reduta? Stefan Banica jr, fost sot al Mihaelei Radulescu, actual sot al Andreei Marin. Poate ca, daca nu ar fi cunoscuta rivalitatea dintre Mihaela si Andreea, intr-un timp afisata, mai nou camuflata, nimeni nu ar avea nimic de comentat.

CRUDA MANA A DESTINULUI. Coincidenta sau lovituri de imagine la cotitura? Mihaela sustine prima varianta: "Nu cred ca intalnirea Andreei cu Stefan, fostul meu sot, a facut parte din actiunile planuite pentru imagine sau pentru mai stiu eu ce. Viata ne-a oferit amandurora surprize de tot soiul si cred ca le-am facut fata cu intelepciune si fara ganduri murdare". Asadar, din punctul de vedere al vedetei Antenei 1 nu e vorba de vreo actiune premeditata din partea zanei. Mai degraba, daca si-ar pune problema la modul unei strategii de imagine prin contraatac, s-ar gandi ca altii ar putea sa fie initiatorii pseudorazboiului dintre ele doua.

MAMA ON TOP. Mihaela si-a propus sa ramana fidela promisiunii pe care si-a facut-o, de a mai aduce pe lume un copil, chiar daca de curand a trecut printr-o interventie chirurgicala care i-ar putea diminua sansele. Spune ca si-a revenit psihic, atat pentru ca nu e genul de om care sa se blocheze "in butoaie de melancolie", cat si datorita lui Ayan si sotului ei. Ce mai are de spus din punct de vedere profesional? O serie de filme documentare "in calitate de operator si regizor, apoi cateva actiuni caritabile ale fundatiei mele, «Gala», un spot publicitar pe care-l veti vedea in curand la televiziuni si un proiect «top secret» pentru copii, dar va trebui sa mai aveti putina rabdare pana in iunie".

Teatru


Dupa rolurile din "15" - Sergiu Nicolaescu, "Magia dragostei" - Brandusa Novac, si "Legaturi bolnavicioase" - Tudor Giurgiu, Mihaelei i s-a propus sa joace intr-un spectacol de teatru, dar a refuzat, de teama: "Mi se pare mult mai greu sa faci teatru, n-am curajul acesta". Spune ca nu vrea sa se ia prea in serios ca actrita, pentru ca nu ar renunta niciodata la televiziune pentru a se dedica acestei meserii, decat daca "as face pasul lateral ca… regizor, intr-o buna zi".

  • Vestimentatie: Ingrid Vlasov
  • ×
    Subiecte în articol: mihaela