x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mihaela, zece ani...în familie

Mihaela, zece ani...în familie

de Adriana V. Paduraru    |    08 Feb 2008   •   00:00

Mihaela revine pe micile ecra­ne cu un nou sezon al “Dumi­ni­cii în familie”. Anul care tocmai a început este unul aniversar pentru emisiune, care va împlini, în ­martie, zece ani de la lansare.

 

Mihaela revine pe micile ecra­ne cu un nou sezon al “Dumi­ni­cii în familie”. Anul care tocmai a început este unul aniversar pentru emisiune, care va împlini, în ­martie, zece ani de la lansare.

Cu acest prilej, în cadrul show-ului vor fi sărbă­to­riţi, pe parcursul lunilor februa­rie-mai, artişti de valoa­re din România. Florin ­Piersic, Anca Par­ghel, Maria Buză, Mădă­lina Manole sunt doar câţiva dintre primii invi­taţi. Prima ediţie din acest sezon este dedicată marelui actor Florin Piersic şi po­veş­tilor lui despre profesie şi viaţă. Alături de aces­ta va veni şi una dintre cele mai valoroase şi simpa­tice actriţe din Ro­mânia, prietenă bună a lui Piersic, Emilia Popescu. Un alt invitat special va fi şi binecunoscutul artist spa­niol Tony River, care va concerta şi în ţara noastră în această primăvară.

Duminica în familie – Divertisment - Duminică 15:30 – ANTENA 1

 

Suspectul nr. 1

Acest bărbat este ucigaşul lui Ale­xander Litvinenko? Andrei Lugovoi e căutat pentru extrădare în Marea Britanie. Totuşi, după părerea multora din Rusia, e un erou. Pe moment, Putin a refuzat să-l extrădeze sau să-l aresteze, iar Lugo­voi se plimbă pe străzile din Moscova ca un om liber.

Suspectul nr. 1 - Documentar - Vineri 22:10 – ANTENA 3

 

Nasul

“Nasul”, după Gogol, în viziunea regi­zo­rală a lui Alexandru Dabija, este un spectacol aflat la intersecţia dintre mu­zică, teatru şi imagine video. Po­veş­tii cu elemente fantastice, Ada Milea şi Bogdan Burlăcianu (“Fără zahăr”), care au scris muzica şi versurile, îi asigură o interpretare plină de haz, cu accente în­­ţepătoare din loc în loc. Un astfel de mo­­ment este cel al re­ci­talului executat din nas, acţionat cu mâi­nile, asemenea unui instrument muzical oarecare.     

Nasul - Teatru - Joi 20:40 – TVR CULTURAL

 

Semifinala I

Şase melodii din cele 12 participante la Selec­ţia Naţională Eu­ro­vision Song Contest 2008 vor avea şansa, prin votul juriului de specialitate şi al publicului, de a participa la finala de la 23 februarie. Fiţi alături de favoriţii dumneavoastră şi votaţi-i pe cei care merită să ajungă în finală!

Eurovision - Divertisment - Sâmbătă 20:15 – TVR 1

 

Duminica prietenilor

Nicoleta Voica şi Marius Ciprian Pop vor fi gazdele unui nou show care le prilejuieşte telespectatorilor întâlniri cu personalităţi din diverse domenii (actori, cântăreţi, oameni de afaceri, jurnalişti etc.). O echipă a emisiunii va intra în casele invitaţilor şi vom afla cum îşi petrec duminica.

Duminica prietenilor - Divertisment - Duminică 12:00 - ROMANTICA

 

Super Nanny

Alex (8 ani) şi fratele lui, Edi (3 ani), îi “scot peri albi” mamei lor. Alex profită de slăbiciunile mamei din plin. Îşi face temele contra cost, face glume pe seama ei şi este destul de posesiv cu lu­crurile pe care le are. Se simte ne­drep­tăţit când mama dă mereu vina pe el, şi-ar dori ca ea să petreacă mai mult timp cu el şi de aceea se poartă cu Edi aşa cum se poartă mama cu el.

Super nanny - Reality-show - Duminică 20:30 – PRIMA TV

 

Zodia Fluturelui

Manuela Fe­dorca revine cu un nou sezon al emisiunii “Zodia Fluturelui”. Pe lângă rubricile noi pre­gă­tite, show-ul vă rezervă şi o surpriză: un coprezentator bărbat. Cine este noul coleg de platou al Manuelei aflaţi luni, de la ora 16:00.

Zodia fluturelui - Divertisment - Luni-Joi 16:00 - EUFORIA

 

Medianews

Premiile BAFTA. La 10 februarie, HBO vă prezintă, în exclusivitate şi-n versiune originală nedublată, Pre­miile BAFTA, ediţia 2008. Inaugurate imediat după război, în 1947, Pre­miile Aca­demiei Britanice de Film au fost privite întotdeauna drept unul dintre cele mai importante evenimente cinemato­gra­fice interna­ţionale. Din 2001 încoace, englezii au făcut o mişcare înţeleaptă şi au devansat festivitatea, care iniţial se întâmpla după Oscaruri, când nimeni nu mai avea chef. Anul acesta, votanţii (toţi membri ai Academiei Britanice) vor avea o misiune extrem de dificilă – raportat la cum arată nominalizările.

 

×
Subiecte în articol: telecomanda