x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mircea Radu pleacă peste hotare

Mircea Radu pleacă peste hotare

de Adriana V. Paduraru    |    15 Feb 2008   •   00:00

Mircea Radu le pregăteşte o mare surpriză românilor de peste graniţele ţării. Împreună cu echipa “Din Dragoste”, Mircea va ajunge în sânul marilor comunităţi de români din Italia, Spania şi alte ţări europene, precum şi în teatrele de operaţiuni (Irak, Afganistan, Kosovo) în care se află militari români.

Mircea Radu le pregăteşte o mare surpriză românilor de peste graniţele ţării. Împreună cu echipa “Din Dragoste”, Mircea va ajunge în sânul marilor comunităţi de români din Italia, Spania şi alte ţări europene, precum şi în teatrele de operaţiuni (Irak, Afganistan, Kosovo) în care se află militari români. “Tot mai multe telefoane, mail-uri, scrisori ne vin atât de la românii care muncesc în străinătate, cât şi de le cei rămaşi în ţară, care duc dorul celor plecaţi. Cupluri separate, familii sau tineri care se iubesc şi-s despărţiţi de mii de kilometri ne scriu şi ne cer ajutorul, aşa că ne-am hotărât ca în 2008 să plecăm şi în afara ţării, să fim aproape de românii din străinătate care iubesc şi vor să facă o bucurie celor dragi”, a declarat prezentatorul emisiunii.

 

 

ANTENA 1/Feminin x Masculin/Divertisment  Miercuri  20:30

La Antena 1, bătălia sexelor e de tot râsul!

Începând de miercuri, 20 februarie, de la ora 20:30, la Antena 1 debutează super-show-ul “Feminin x Masculin”, o ilustrare plină de umor a eternului război dintre sexe. Se spune, de exemplu, că femeila nu sunt bune şoferiţe, dar şi că bărbaţii sunt incapabili să se concentreze la mai multe lucruri deodată. Telespectatorii Antenei 1 vor avea de acum ocazia să afle, în sfârşit, cât din aceste convingeri (şi altele similare) sunt adevăr şi cât prejudecată. Diferenţele dintre bărbaţi şi femei sunt studiate, discutate şi testate pe parcursul fiecărui episod, de către prezentatori, dar şi de publicul din studio, divizat, desigur, într-o tabără a femeilor şi una a bărbaţilor.

În fiecare ediţie, trei cupluri de vedete vor încerca să-şi reprezinte cu cinste sexul participând la probe spectaculoase, menite să le testeze abilităţile feminine sau masculine, sau să spulbere clişeele de gândire legate de genul căruia îi aparţin. Mai mult, cele trei cupluri vor fi filmate şi acasă, pentru a li se putea “studia” comportamentul într-un mediu familiar, ceea ce duce, de multe ori, la momente care îi vor face pe telespectatorii de ambe sexe să râdă cu lacrimi şi să se consoleze cu gândul că... şi vedetele au aceleaşi probleme cu partenerii ca şi ei.

 

ANTENA 1/Duminica în familie/Divertisment/Duminică   15:30

Anca Parghel and sons

Ediţia din 17 februarie a “Duminicii în familie”, difuzată la Antena 1 de la ora 15:30, va avea, aşa cum ne-am obişnuit, invitaţi de exceptie. Anca Parghel, “La  Diva” jazz-ului românesc, va veni cu băieţii ei, Tudor şi Ciprian Parghel, împreună formând un trio de succes: “Anca Parghel and sons”. Cei doi băieţi, muzicieni valoroşi, sunt renumiţi atât în ţară cât mai ales peste hotare; au terminat Liceul de Muzică “Dinu Lipatti” şi au făcut Conservatorul la Bruxelles. Tudor este toboşar, pianist, compozitor, vocalist şi profesor de orchestră, iar Ciprian este un talentat contrabasist, vocalist şi compozitor. De asemenea, Tudor Parghel face parte din trupa Fly Project şi vor lansa un nou videoclip în ediţia din 17 februarie. Un alt artist renumit invitat la “Duminica în familie” este Tom Boxer, care va interpreta alături de Anca Parghel, una din cele mai bune piese ale anului, aflată pe primele locuri în topurile muzicale, “Zamorena”.

 

 

 

PRIMA TV/Super Nanny/Reality-show/Duminică   20:30

Familia Matei are nevoie de Super Nanny

Claudiu are 4 ani şi este singurul copil al familiei Matei din Bucureşti. Pentru că tata are un program foarte încărcat la serviciu şi vine acasă uneori doar ca să doarmă, băiatul îşi petrece tot timpul cu de mama lui, Dana. Pentru că se plictiseşte, Claudiu transformă fiecare zi într-un joc de “leapşa”, în care mama intră pentru că îi este teamă ca băiatul să nu mai strice câte ceva, cum are prostul obicei. Pentru a o manipula să obţină ce vrea, băiatul doar se preface că plange, iar mami îi oferă tot ce până atunci îi era interzis. Epuizată şi depăşită de situaţie, Dana a ajuns la capătul puterilor şi nu mai găseşte nici o soluţie. Doar Super Nanny o poate ajuta.

 

PRIMA TV/Curat, murdar/Reality-show/Luni   21:00

Unde curat nu e, nici dragoste nu e...

A şaptea ediţie a emisiunii “Curat, Murdar?” din acest sezon, vă aduce în faţa unei situaţii cu totul deosebite. Decorul este tot o casă murdară, dar în acest decor se desfăşoară o poveste de dragoste neobişnuită. Alexandra (58 de ani) şi Gigi (52 de ani) trăiesc o adevărată idilă. Ea este pensionară, văduvă, cu copiii realizaţi, iar el divorţat, dar împăcat de mult cu statutul său. Singurul aspect care le strică frumoasa poveste de dragoste este mizeria din locuinţa lor. Roxana şi Mariana vor încerca să îi convingă că nu mai trebuie să neglijeze total aspectul apartamentului lor.
 

PRIMA TV/Levintza prezintă/Divertisment/Duminică   11:30

Colecţie aniversară Dior 60 de ani

Aniversarea a însemnat şi prezentarea colecţiei de haute couture toamna/iarna 2007-2008 semnata de John Galliano, dar şi 10 ani de când designerul creează pentru Casa Dior. Au onorat evenimentul Sharone Stone, Kate Hudson, Juliette Binoche, Monica Belluci, Jessica Alba, Charlize Theron, Eva Green, Sofia Coppola, Pedro Almodovar, Sir Elton John, dar şi Împărăteasa Farah Pahlavi, Victoire de Castellane, la fel ca şi Marc Jacobs şi Karl Lagerfeld. Sharon Stone a tăiat panglica la Boutique Dior pe avenue Montaigne şi a făcut turul de onoare împreună cu Bernard Arnault.

 

PRO TV/Business Magazin/Duminică  12:15

Piscină privată pentru bebeluşi

În prima ediţie din acest sezon al emisiunii “Business Magazin”, Olivia Steer prezintă povestea spectaculoasă a celei mai premiate agenţii de publicitate locale, Leo Burnett România. Tot duminică vom afla şi secretele unei afaceri drăgălaşe şi inovatoare în România: piscina privată exclusiv pentru copii din Bucureşti. La capitolul cum să investeşti în lucruri de calitate, “Business magazin” se ocupă de data aceasta de un subiect plin de fumuri nobile: trabucurile de marcă. Un om de afacaceri rafinat şi mai ales prosper va aprecia cu siguranţă oferta de piaţă românească, unde o cutie de trabucuri  poate să coste şi 5.500 de euro.

 

PRO TV/Apropo TV/Divertisment/Duminică   15:15

Andi Moisescu porneşte campania “Şi eu am fost furat în Romania”

Elena Udrea, Ioana Băsescu, Marius Moga sau Tudor Chirilă. Şi ei au fost furaţi în Romania! Când, dar mai ales cum, telespectatorii vor afla începând de duminică, 17 februarie, de la ora 15:15, când revine la Pro Tv cel de-al şaptelea sezon al emisiunii Apropo Tv. După ce sezonul trecut Andi Moisescu a militat pentru bunul simţ, sezonul acesta realizatorul şi echipa Apropo Tv dau startul campaniei “Şi eu am fost furat în Romania”, în care personalităţi din toate domeniile vor împărtăşi telespectatorilor Pro Tv din experienţele lor cu hoţii din România. Din noul sezon al emisiunii nu vor lipsi topurile de toate felurile, cu şi despre vedete, dar nici materiale apropo de clipuri publicitare romaneşti sau străine.           

 

PRIMA TV/Trădaţi în dragoste/Reality-show/Joi   20:00

Trădaţi în dragoste, al 7-lea sezon

Marea noutate a acestui sezon este că, la finalul fiecărui episod, puteţi vedea deznodământul cazului prezentat. Acest lucru se va petrece într-un studiou, cu public, unde Ernest, ajutat de şase persoane cu situaţii diferite (o doamnă văduvă cu doi copii, un cuplu de tineri căsătoriţi, un cuplu căsătorit de 10 ani şi totodată părinţi şi un domn divorţat – după ce soţia l-a prins înşelând-o), va încerca să găsească o soluţie pentru situaţia creată de persona infidelă.

Această secvenţă din emisiune va fi de fapt un follow-up, telespectatorii putând să afle şi ce s-a mai întâmplat în viaţa de cuplu a familiei respective, de la momentul confrontării până în prezent. Primul caz, care va fi prezentat joi seară, va fi cel al Danielei. Ea are 29 de ani şi este căsătorită cu Ştefan. Este mama unei fetiţe şi spune că pentru ea familia este cea mai importantă. Cu toate acestea, tânăra mărturiseşte că până acum viaţa ei a fost ca un roman. La doar câteva luni de la nuntă, Daniela a descoperit că soţul o înseală. Cu greu, a trecut peste acest moment şi a avut tăria să-şi ţină familia unită. Câţiva ani mai târziu, incidentul s-a repetat. A urmat o perioada extrem de dificilă şi chiar şi-a pus serios problema divorţului. Vorbele mieroase şi promisiunea ca acest lucru nu se va mai întâmpla niciodată au făcut-o să-l ierte din nou pe Ştefan. Acum se pare că bărbatul a apucat-o din nou pe căi greşite.

×
Subiecte în articol: telecomanda