x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mire la vârsta de... opt ani

Mire la vârsta de... opt ani

11 Mar 2013   •   11:46
Mire la vârsta de... opt ani
Un băieţel în vârstă de opt ani, din localitatea sud-africană Tshwane, s-a căsătorit cu o femeie în vârstă de 61 de ani la cererea strămoşilor lui care i-au spus că trebuie să se însoare, relatează Daily Mail.
 
Sanele Masilela şi-a pus pilostriile cu Helen Shabangu, cae este deja căsătorită şi are cinci copii.
 
Copilul, după ce a povestit că spiritele strămoşilor i-au zis că trebuie să se însoare, familia acestuia, de frica să nu fie pedepsiă, s-a apucat să organizeze nunta.
 
Familia a plătit un avans de 500 de dolari miresei iar în ziua nunţii i-au mai plătit încă 1000 de dolari.
 
Patience Masilela, mama băiatului, a declarat că "Este pentru prima oară când se întâmplă aşa ceva în familia noastră. Sansele este botezat după bunicul său care nu a avut parte niciodată de o nuntă şi l-a rugat pe băiat să se însoare".
 
"Am făcut acest lucru ca nu se intâmple ceva rău în familia noastră şi să îi mulţumim pe strămoşi. Nu cred că am greşit", a mai adăugat femeia.
 
Sanele şi mireasa lui nu au semnat niciun act oficial iar copilul a declarat că: "Sunt fericit că m-am însurat cu Helen dar am să merg la şcoală şi am să învăt bine. Când voi creşte am să mă căsătoresc cu o femeie de vârsta mea."
 
Helen la rândul ei a spus: "Sunt căsătorită de 30 de ani şi am copii dar ştiu că asta au dorit strămoşii iar acum ei sunt fericiţi" şi "Este doar un ritual. Este o joacă, dar este un semn că Sanele se va căsători într-o bună zi".
 
Alfred, soţul real al femeii, a spus că: "Eu şi copii mei suntem mulţumiţi. Nu avem nicio problemă numai că unii membrii ai comunităţii noastre au fost  şocaţi."

×
Subiecte în articol: mire la opt ani africa de sud