x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Moştenire / Pavarotti nu a exclus-o pe Nicoletta Mantovani din testament

Moştenire / Pavarotti nu a exclus-o pe Nicoletta Mantovani din testament

de Corina Andriuta    |    13 Sep 2007   •   00:00
Moştenire / Pavarotti nu a exclus-o pe Nicoletta Mantovani din testament

Miercuri seară, in faţa avocaţilor, a fost deschis şi citit testamentul lăsat de celebrul tenor Luciano Pavarotti. Speculaţiile legate de faptul că văduvei Nicoletta Mantovani nu i-a lăsat nimic moştenire sa au luat sfărşit. Aceasta a moştenit o pătrime din averea lui Pavarotti, informează gazeta.ru.



Miercuri seară, in faţa avocaţilor, a fost deschis şi citit testamentul lăsat de celebrul tenor Luciano Pavarotti. Speculaţiile legate de faptul că văduvei Nicoletta Mantovani nu i-a lăsat nimic mo
ştenire sa au luat sfărşit. Aceasta a moştenit o pătrime din averea lui Pavarotti, informează gazeta.ru.

LA CIOLAN. Notarul Luciano Buonanno a citit testamentul lui Luciano Pavarotti in faţa fiicelor din cele două căsătorii precum şi a văduvei Nicoletta Mantovani. Conform ultimei dorinţe testamentare, tenorul a impărţit 50% din avere celor patru fiice: trei din prima căsătorie (Cristina, Lorenza, Giuliana) şi Alice din a doua căsătorie. O pătrime din moştenire va primi văduva tenorului Nicoletta Mantovani. "Celelalte 25 de procente rămăn disponibile iar cel care a făcut testamentul putea să facă orice cu aceşti bani", a declart Luciano Buonanno. Suma neimpărţită se ridică la circa 200 mii de euro. Averea lui Luciano Pavarotti era constituită din imobile in Italia, New York şi Monte Carlo, acţiuni, drepturi de autor audio şi video precum şi documentele personale ale tenorului.

×
Subiecte în articol: magazin nicoletta mantovani