x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Mr.Speed: Jason Statham, în "Cursa morţii"

Mr.Speed: Jason Statham, în "Cursa morţii"

de Sebastian S. Eduard    |    26 Sep 2008   •   00:00

Încă o cursă pentru Jason Statham, băiatul din seria "Curierul". Evident, o cursă pentru viaţă, aşa că avem..."Cursa morţii".



Încă o cursă pentru Jason Statham, băiatul din seria "Curierul". Evident, o cursă pentru viaţă, aşa că avem..."Cursa morţii".
Pofta nesecată a lumii pentru sporturi extreme şi reality-show-uri a crescut dincolo de limite. Acum, cea mai nouă şi extremă competiţie a evoluat, iar concurenţii sunt deţinuţi condamnaţi pentru crime. Maşini-capcană, criminali încarceraţi şi internauţi înrăiţi îşi combină deprinderile pentru a crea un serial a cărui audienţă să o depăşească pe cea înregistrată la Super Bowl. Regulile Cursei Morţii (Death Race) sunt simple. Câştigi cinci probe, ţi-ai câştigat libertatea. Pierzi şi eşti făcut terci în direct. Vedeta internaţională Jason Statham conduce castingul acestui thriller de acţiune, în rolul campionului triplu la viteză Jensen Ames, ex-condamnat pentru crimă. Obligat să-şi pună masca legendarului Frankenstein, favorit al mulţimii care urmăreşte Death Race, şi un tip care pare imposibil de ucis, lui Ames i se face o propunere imposibil de refuzat. Hennessey, directoarea închisorii Terminal Island, o fiinţă de o cruzime ce stârneşte fiori, îi dă să aleagă: îşi pune costumul de pilot şi urcă în maşină sau nu-şi mai vede niciodată fetiţa.

×
Subiecte în articol: film