x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Muzica / Nume ciudate ale copiilor de vedeta

Muzica / Nume ciudate ale copiilor de vedeta

de Adriana V. Paduraru    |    09 Iun 2006   •   00:00
Muzica / Nume ciudate ale copiilor de vedeta

Moon Unit, Fifi-Trixibelle, Daisy Boo, Peaches Honeyblossom...

Moon Unit, Fifi-Trixibelle, Daisy Boo, Peaches Honeyblossom...

Parintii si numele nu ti le poti alege. Iar daca ai norocul sa te nasti intr-o familie de vedete, poti avea surpriza ca numele de botez sa fie... "super cool". Asa li s-a intamplat si catorva copii de staruri rock sau de vedete hollywoodiene care au dorit ca odraslele lor sa iasa in evidenta, macar cu numele, daca se va intampla cumva sa nu le mosteneasca talentele artistice. Iata primele exemple: Daisy Boo si Poppy Honey. Nu este denumirea stiintifica a vreunor flori, ci numele de botez ale fiicelor lui Jamie Oliver (prezentatorul unei celebre emisiuni culinare din Marea Britanie) si ale sotiei sale - Julia.

ROCKERI. Un alt nume, cel putin interesant, il are Moon Unit Zappa (fiica celebrului rocker american Frank Zappa). Am putea spune ca tatal Zappa are o predilectie catre ciudatenii. Pe langa Moon Unit, Zappa mai are o fiica - botezata Diva - si doi baieti, Ahmet si Dweezil. Ce parere aveti de Fifi-Trixibelle? Nu, nu este vorba de numele vreunui produs, ci de fiica rockerului Bob Geldof si a Paulei Yates. Ca si Zappa, Geldof si-a botezat si ceilalti copii cu nume mai mult decat neobisnuite: Peaches Honeyblossom si Pixie. Ca sa nu mai spunem ca numele intreg al primei fiice este Peaches Honeyblossom Michelle Charlotte Angel Vanessa Geldof. Fiica Paulei Yates cu liderul trupei INXS, Michael Hutchence, poarta si ea un prenume "adecvat" - Tiger Lily Heavenly Hirani.

CANTARETI. Cantaretii pop nu s-au lasat mai prejos. Astfel, Madonna si Guy Ritchie au ales pentru fiul lor numele de Rocco. Iar fosta Spice Girls - Victoria - si sotul sau - celebrul fotbalist David Beckham - si-au botezat copilul Brooklyn. Se pare ca au avut si un motiv serios pentru asta: cei doi se aflau in respectivul oras cand Victoria a aflat ca este insarcinata. Altii spun ca bebelusul a fost conceput in Brooklyn, iar parintii au hotarat sa-si aduca mereu aminte de acel moment. O alta fosta Spice Girls - Melanie Brown - a considerat ca cel mai potrivit nume pentru fiica sa este Phoenix Chi. Incheiem trecerea in revista a numelor ciudate tot cu o "condimentata". Ginger Spice (Geri Halliwell) a hotarat sa-si boteze fetita Bluebell (zambila) Madonna.

ACTORI. Woody Allen si Mia Farrow au hotarat sa-si boteze fiul Satchel, iar Gwyneth Paltrow si Chris Martin au optat pentru Apple. Cei doi actori si-au botezat astfel fiica pentru ca marul (apple) este considerat de ei drept un fruct pur. Rumer este numele fetei celei mari a cuplului Demi Moore - Bruce Willis, iar Maddox este cel al fiului adoptiv al Angelinei Jolie.

×
Subiecte în articol: numele