x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun "Nebuni" vechi si noi

"Nebuni" vechi si noi

de Adriana V. Paduraru    |    17 Mar 2006   •   00:00
"Nebuni" vechi si noi
VEDETE
Nora Puiu si Razvan Spiridon au completat "Saptamana nebuna"

"Saptamana nebuna" a revenit pe micul ecran. Si nu vinerea, asa cum v-ati obisnuit sezonul trecut, ci duminica. De ce in ultima zi a saptamanii? Raspunsul este relativ simplu si ni-l da Augustin Julea: "Vinerea ne bateam cu spritul sau cu filmele de karate. Duminica seara, oamenii trag pe la casele lor, asa ca avem mai multa audienta".

OAMENI NOI. Cu o echipa "imbunatatita" si un "bagaj" de subiecte, care mai de care mai interesante, show-ul este garantat. Si daca pana acum Augustin Julea, Filip Stoler, Paul Trasca si Tudor Potra va lamureau cum e cu politica, sportul sau cu evenimentele mondene, in noul sezon, mediatorul Razvan Spiridon ii va sustine in comentarii, iar Nora Puiu va da replica in calitate de reprezentanta a sexului frumos. La formula cu Dan Teodorescu s-a renuntat, intrucat stilul sau mai serios, incercat la mijlocul sezonului trecut, nu a prins la public. "La Spiridon am ajuns prin intermediul lui Paul Trasca, care s-a intalnit intamplator cu Razvan si, avand nevoie de un alt moderator, l-am cooptat pe el. Dupa ce am filmat cateva emisiuni, putem spune ca Razvan este exact ceea ce ne trebuia. Vine din presa, este bine informat, n-are trac", a adaugat Julea. Dupa ce a fost "Monica", Nora Puiu este acum "nebuna". "Avand naturalete si, ceea ce este foarte important, reactie la ceea ce spunem noi, Nora s-a integrat foarte bine in echipa. La randul nostru, ne-am acomodat foarte usor cu cei doi. Sunt tot timpul veseli, iar atmosfera e mult mai relaxata", mentioneaza Augustin.

SUBIECTE. In noul sezon, stirile politice sunt mai putine. "In urma unui sondaj efectuat printre telespectatori, s-a constatat ca publicul este arhisaturat de talk-show-urile politizate. Romanii nu mai au chef de asa ceva. Asa ca am dat-o spre mondenitati si «stiatica»-uri. In ceea ce priveste ziarele, in mare au ramas cam aceleasi, insa au fost adaugate pe lista cele «colorate», gen «cutarica a trecut strada cu cainele personal» sau «cutarica avea nasturii descheiati la camasa». Trebuie sa ne orientam spre dorintele publicului", a explicat liderul "nebunilor".

×