x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Necrutatorul - Virgil Iantu judeca megastaruri

Necrutatorul - Virgil Iantu judeca megastaruri

de Adriana V. Paduraru    |    13 Oct 2006   •   00:00
Necrutatorul - Virgil Iantu judeca megastaruri


Din sumar: Telecomanda / ""Go Zara!"", un fel de ""Go, Forrest, go!"" / Star news / Sanda Nicola, nimic in afara de munca / Geanta de politician, suflet de aviator / Pretiosii hollywoodieni / Film - Trei nopti de Revolutie / Carte - Enciclopedie pentru familie / Muzica - Natalia Barbu, o noua Lesko / Muzica - Duran Duran, live in 3D! / Ce vor barbatii? / GADGET - SonyDSC-T50 / Creierul paranormal / Sport - Greul acum urmeaza / Intamplari cu OZN-uri / Seriale&Telenovele - Huff 2


COVER STORY
Preselectiile s-au incheiat, juriul a desemnat castigatorii, dar emotiile nu au trecut. Dimpotriva. Cresc pe zi ce trece. Si asta pentru ca pregatirile pentru "Megastar" au intrat in linie dreapta. Marea premiera - sambata, de la ora 20:00, la Prima TV. Castingurile s-au desfasurat in cate un oras reprezentativ pentru fiecare regiune importanta a Romaniei, respectiv Constanta, Craiova, Cluj, Timisoara, Iasi si Bucuresti. Nu mai putin de 58 de concurenti intra in concurs, insa numai unul va fi marele castigator.

JURIU. "Soarta" participantilor este hotarata de cei patru membri ai juriului - Aura Urziceanu, Virgil Iantu, Adrian Despot si C.R.B.L. "Mie imi place echipa. Avem experiente diferite in acelasi domeniu si asta ajuta foarte mult. Fiecare poate veni cu un comentariu care sa completeze rezultatul final", ne-a spus Virgil.

Vedeta Prima TV revine astfel pe micul ecran, intr-o misiune nu tocmai usoara. Dupa cum el insusi recunoaste. A acceptat insa provocarea fara sa stea prea mult pe ganduri. Mai ales ca se combina astfel pregatirea muzicala cu experienta din televiziune: "Avem o mare responsabilitate pentru ca poti curma un vis. Tocmai de aceea a trebuit sa fim foarte atenti. Si chiar am dat sanse unor concurenti care nu au venit foarte bine pregatiti, insa am simtit ca poseda mult potential".

SURPRIZE. De-a lungul preselectiilor, Virgil si ceilalti membri ai juriului s-au intalnit cu fel si fel de oameni. Unii mai talentati, altii... deloc. "Din pacate, unii au prins de la televizor ideea ca imaginea este mult mai importanta. Asa ca am fost nevoiti sa le spunem ca nu au nici o legatura cu muzica. Ca ar fi bine sa nu se mai prezinte la nici un casting, pentru ca nivelul lor de pregatire este foarte slab", a marturisit "judecatorul". Daca la inceput Virgil isi propusese sa fie detasat, sa exprime ironie doar prin mimica fetei, atitudinea unora dintre concurenti i-a dat insa planurile peste cap. N-a deconspirat nimic. Ne-a spus doar atat: "O sa-i vedeti. In cadrul emisiunii vor fi prezentate imagini din timpul castingului". Din fericire, numarul celor care aveau ceva in comun cu muzica a fost mai mare. Pe toti insa Virgil i-a sfatuit sa munceasca. "Am avut o discutie cu cei care s-au calificat si le-am spus ca de-aici incolo incepe, de fapt, munca cea mai dura. O aparitie pe scena nu e deloc usoara", a adaugat vedeta Prima TV.

"Am avut parte si de surprize placute, dar si de altele neplacute. Mai ales in ceea ce priveste repertoriul pe care si-l alegeau concurentii si mentalitatea lor despre ceea ce inseamna meseria de cantaret. Din pacate, aceasta imagine si-au facut-o si din cauza faptului ca se promoveaza persoane care «dau bine in fata camerelor», dar care nu au vreo valoare din punct de vedere muzical"

×
Subiecte în articol: virgil