x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Negru, Natura si hotii de frumusete

Negru, Natura si hotii de frumusete

02 Iun 2005   •   00:00

Negru. Dan Negru, acest James Bond al etapelor hominizarii. De la homo erectus pana la homo sapiens sapiens, Negru a parcurs toate treptele pentru o cauza mareata - aceea de a o salva pe Mama Natura.

  • de MIHAELA SUCIU
  • VEDETE
  • Negru a intrat, fara voia lui, intr-o operatiune de salvare a Mamei Natura. Spiritul sau ecologist si egoist s-a deschis catre minunile firii, aflate in pericol. Mama Natura a fost rapita intr-un moment de neatentie a garzilor de corp. In acel moment, Dan a hotarat, evident, fara sa gandeasca, pentru ca altfel nu s-ar fi dus, sa salveze femeia fara nume. Dispus sa-i gaseasca pe hotii de frumusete, darwinistul a descoperit firul care ducea la acestia. Intr-o actiune fara precedent a celulei de criza condusa de Negru, Mama Natura a fost readusa in sanul omenirii. Un elicopter a transportat-o pe focoasa bruneta in bratele lui Dan. Pentru a-i asigura protectia, acesta s-a vazut nevoit sa o duca pe femeia fara nume la o destinatie necunoscuta. Cei doi nu au dorit sa comenteze cele intamplate, astfel ca atat motivul rapirii, cat si desfasurarea actiunii vor ramane o necunoscuta pentru cel putin 50 de ani.

    Grija la tocuri, ca ne taie astia bugetul! Ea: Ce emotie...
    El: Crezi ca ma vede Crenguta?

    Ea:Mi-e frica, mi-e frica sa stau singurica...
    El: Mai incolo, ca-mi iei cadrul...
    Vezi de ce am fost in stare?

    Ea: In sfarsit, libera si cu Dan aproape...
    El: Dumnezeule, iar m-am legat la cap...

    Dilema lui Tom si Jerry

    Dan Negru ne-a amenintat pentru a mia oara ca se casatoreste cu iubita lui, Crenguta, si ca simte nevoia unei familii, ca doar a face copii e tot ce poate lasa mai bun omul pe pamant. Bineinteles ca nu o sa faca nimic din ceea ce a zis, dar da bine la presa. Totusi, in asteptarea momentului, Dan va incerca sa elucideze conflicul dintre Tom si Jerry, va adauga la colectia sa inca un ceas si, evident, va lua vacanta pe toata perioada verii.

  • Fotografii:
  • Lucian Alecu

    Multumiri Automobile Bavaria, importator oficial BMW pentru Romania
    Mama Natura: Andreea Zurbaliuc.
    ×