x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Nemuritorul "Star Wars"

Nemuritorul "Star Wars"

de Roxana Ioana Ancuta    |    Petre Fluerasu    |    29 Oct 2007   •   00:00
Nemuritorul "Star Wars"
Sursa foto: LOIC VENANCE/

Un puşti şi căţiva adulţi deghizaţi in personaje din "Războiul Stelelor" (regizat de George Lucas) se joacă in faţa Cinematografului Grand Rex din Paris, cu puţin inaintea proiecţiei celor şase filme din cadrul seriei "Star Wars".

Un puşti şi căţiva adulţi deghizaţi in personaje din "Războiul Stelelor" (regizat de George Lucas) se joacă in faţa Cinematografului Grand Rex din Paris, cu puţin inaintea proiecţiei celor şase filme din cadrul seriei "Star Wars". Momentul punctează cei 30 de ani de la premiera primului episod.

Adolescentul rapid - A fentat cinci maşini de poliţie

Un adolescent (18 ani), care conducea un cart, a scăpat de cinci maşini de poliţie, după o urmărire ca-n filme pe străzile oraşului Moenchengladbach. Poliţiştii l-au prins pănă la urmă şi l-au amendat pentru conducerea unui cart in oraş, lucru interzis in Germania. Băiatul s-a scuzat admiţănd că ştia că este interzis să conduci o astfel de maşină in oraş, insă cumpărase cartul de la un prieten şi nu putea să ajungă altfel acasă.

Şi-au cusut buzele - Prostituatele au luat atitudine

Mai multe prostituate din oraşul bolivian El Alto şi-au cusut buzele, pentru a protesta impotriva inchiderii bordelurilor. Femeile au intrat in greva foamei, după ce primarul a inchis casele de toleranţă, pentru că "populaţia s-a săturat de crimele şi problemele apărute zilnic" in ceea ce se numea pănă acum "cartierul roşu".

×
Subiecte în articol: magazin