x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Nevasta perfecta

Nevasta perfecta

13 Ian 2005   •   00:00

VIDEO & DVD
O comedie si doua thrillere, dintre care unul clasic - iata ultima oferta a distribuitorilor de pe piata casetelor video si DVD.

De ce e nevoie sa ajungi o nevasta Stepford, o femeie perfecta dincolo de orice imaginatie? Intrebati-i pe barbatii Stepford! "Neveste perfecte" arunca o privire subversiva si comica asupra societatii de consum, subliniind ce inseamna sa fii uman in antiteza cu o microsocietate perfecta, localizata intr-un orasel idilic. O microlume perfecta intr-o macrolume haotica. Joanna Eberhart (Nicole Kidman) crede ca a atins varful in toate privintele. Este cea mai tanara presedinta in intreaga istorie a unei retele de televiziune - EBS, are un sot foarte atent si afectuos si doi copii frumosi. La suprafata, Joanna are o viata ce pare perfecta, pana-ntr-o zi plina de ghinioane, cand totul se prabuseste imprejurul sau.

Concediata de la serviciu, constata ca si casnicia ei este in pericol. Cei doi soti fac o analiza si trag concluzia ca o masura inteleapta ar fi sa impacheteze si sa se mute. Norocul ar trebui gasit in oraselul Stepford - Connecticut, unde decid sa se stabileasca.

Dar ceva ciudat se petrece in acest orasel si Joanna devine suspicioasa. Nevestele au ceva nefiresc. Toate sunt frumoase, fericite, deosebit de gospodine, indemanatice la tot ce e legat de casa si foarte active in dormitor atunci cand sotii lor vin acasa dupa o zi istovitoare. Misterul trebuie dezlegat.

.

.

Zbor de fluture

Click pentru a mari imaginea
Evan Treborn (Ashton Kutcher) a ratat momente cruciale din viata sa, copilaria fiindu-i marcata de o serie de evenimente infricosatoare, pe care el nu si le poate aminti. Cand Evan isi da seama ca, citindu-si jurnalele, poate retrai trecutul si se poate intoarce in timp, el incearca sa-si redobandeasca amintirile, alterand firul vietii cu rezultate neasteptate si dezastruoase!

.

.

.

Frankenstein

Click pentru a mari imaginea
Boris Karloff joaca rolul celui mai renumit monstru de pe ecran. Dr. Frankenstein se joaca cu viata si cu moartea, creand un monstru din parti de cadavre. Adaptarea romanului lui Mary Shelley, amestecata cu portretul plin de compasiune construit de Karloff pentru o creatura care isi cauta identitatea fac din Frankenstein o capodopera nu numai a genului sau, ci a tuturor timpurilor.

.

.

.

"Catwoman", in Romania

Click pentru a mari imaginea
Halle Berry, castigatoare a unui premiu Oscar, Benjamin Bratt si Sharon Stone tin capul de afis al acestui film. Actiune, efecte speciale, o eroina foarte sexy si fermecatoare, staruri de prima mana si o poveste contemporana - acestea sunt ingredientele propuse de "Catwoman". Timida si sensibila, Patience Philips (Halle Berry) lucreaza pentru o companie de produse cosmetice, care este pe cale de a descoperi un produs-minune impotriva imbatranirii. Cand Patience descopera un secret ingrozitor si se trezeste in mijlocul unei conspiratii… Printr-o ciudata imprejurare, ea devine o femeie cu puteri nebanuite: viteza, agilitate, intuitie si simturi ultradezvoltate, precum ale unei pisici. Inzestrata cu aceste noi puteri, Patience devine Catowman, o faptura fascinanta, ale carei actiuni se situeaza la limita dintre bine si rau.

  • Suport: VHS & DVD
  • An: 2004
  • Gen: Actiune, SF
  • Regia: Pitof
  • Cu: Halle Berry, Benjamin Bratt, Sharon Stone, Lambert Wilson
  • ×