x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun New York - Heath Ledger, găsit mort

New York - Heath Ledger, găsit mort

de Jurnalul National    |    23 Ian 2008   •   00:00

Actorul australian Heath Ledger (28 ani), unul dintre cei doi eroi ai filmului "Brokeback Mountain”, a fost găsit mort, marţi, la domiciliul său din New York, informează AFP, citând poliţia.



Actorul australian Heath Ledger (28 ani), unul dintre cei doi eroi ai filmului "Brokeback Mountain”, a fost găsit mort, marţi, la domiciliul său din New York, informează AFP, citând poliţia.

Tânărul actor a fost găsit fără viaţă la 15h28 (20h26 GMT), iar moartea i-ar fi putut fi cauzată de abuzul de somnifere, un flacon cu astfel de pastile fiind găsit în apropierea locului în care a fost descoperit fără suflare, relatează Associated Press. Un purtător de cuvânt al poliţiei a declarat că nu există semne care să indice că actorul s-ar fi sinucis. Acesta a adăugat că Ledger solicitase serviciile unui cabinet de masaj, corpul său fiind descoperit în jurul orei locale 15.30 de către menajera apartamentului, împreună cu specialista în masaj. "Aveam mari speranţe pentru el. Abia începuse să urce în carieră, iar a-ţi pierde viaţa la o asemenea vârstă este o adevărată tragedie”, a declarat Mel Gibson, care a jucat rolul tatălui personajului interpretat de Ledger în "The Patriot”.

O autopsie este programată pentru ziua de miercuri, a precizat un purtător de cuvânt al medicilor legişti. Ledger avea o fiică, Matilda (doi ani), împreună cu Michelle Williams. Cei doi au trăit împreună în Brooklyn, dar s-au despărţit în cursul anului trecut. "Era un om realist, generos, iubitor, plin de viaţă, deloc egoist şi inspirator pentru mulţi. Moartea sa este una tragică şi accidentală”, a subliniat tatăl actorului, Kim Ledger, într-un comunicat de presă.

Actorul tocmai terminase filmările la I'm Not There (despre viaţa lui Bob Dylan) şi la ultima parte din seria Batman, The Dark Night, în care interpretează rolul maleficului Joker. Într-un interviu acordat ziarului New York Times, în noiembrie, el preciza că s-a 'stresat mult prea mult' în timpul portretizării lui Dylan şi că a avut probleme cu somnul în timpul filmărilor la The Dark Night. 'Săptămâna trecută cred că am dormit în medie două ore pe noapte. Nu mă puteam opri din gândit. Corpul îmi era extenuat, însă mintea încă era în funcţiune', declara el, adăugând că a luat două pastile Ambien, care n-au avut efect decât pentru o oră.

Heath Ledger avea 28 de ani, fiind născut la 4 aprilie 1979, la Perth, în vestul Australiei.

×
Subiecte în articol: magazin ledger