x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Nunta în 2011: mariachi în loc de lăutari şi karaoke pentru invitaţi

Nunta în 2011: mariachi în loc de lăutari şi karaoke pentru invitaţi

06 Ian 2011   •   17:28
Nunta în 2011: mariachi în loc de lăutari şi karaoke pentru invitaţi
Sursa foto: /Thinkstock

145263-28-31tvmie-49.jpgÎn cazul în care aţi decis să vă că­să­toriţi anul acesta, noi vă spunem ce tre­buie să faceţi pentru a avea o pe­tre­cere de nuntă la modă. Specialiştii de la Evenimente Altfel propun pentru 2011 nunţile neconvenţionale. Până la urmă, nunta trebuie să vă reprezinte exact aşa cum sunteţi voi ca şi cuplu. Co­pi­lă­roşi, poate aventurieri...

De ce să nu transpuneţi aceste trăsături într-o nuntă pe gustul voastru? Nunţile altfel pot fi tematice, cu dress code, muzică spe­cial aleasă, spaţiu amenajat în acord cu subiectul petrecerii. De exemplu, pu­teţi alegeţi un party Retro, Vintage, Gangster, Medieval etc. Bineînţeles, pentru ca totul să iasă perfect ar trebui să apelaţi la ajutorul unor oameni care se pricep la organizarea unor astfel de eve­nimente. Idee este ca voi să scăpaţi pe cât este posibil de stresul unei astfel de zile importante. Criza financiară îşi face de cap, dar în materie de nunţi lu­crurile evoluează cu viteza luminii.

Ast­fel, dacă vrei să te descurci în hă­ţi­şu­rile cumpărăturilor pentru nuntă, poţi apela la ajutorul unui Personal Shopper. „Importat” de la occidentali, acest specialist trebuie să se adapteze sti­lului fiecărui client, dar în acelaşi timp trebuie să fie suficient de con­vingător şi de amabil în a corecta deficienţele de imagine. Este cel sau cea care vă va sfătui în legătură cu alegerea ţinutei de mireasă şi de mire, atât pentru biserică, cât şi pentru cununia ci­vilă, se poate ocupa de bijuterii şi ac­ce­so­­rii, invitaţii şi cocarde, pentru ca to­tul să se potrivească la perfecţie cu te­ma nunţii.

Prin urmare, în 2011 totul este permis, important este ca imaginaţia să nu lipsească. Aveţi de unde ale­ge, fie că le propuneţi invitaţilor voştri meniuri inspirate din bucătaria orientală sau mediteraneană, ori că aduceţi un MC care să întreţină atmosfera, că apelaţi la magicieni şi dansatori profesionişti, sau că îi surprindeţi cu un scurt moment de karaoke. Cât despre mo­mentele deja tradiţionale din programul unei nunţi, ţineţi minte că lăutarii pot fi înlocuiţi cu mariachi, iar automobilele luxoase cu caleşti, motociclete, biciclete sau chiar dirijabile. Scenariile pot permite inclusiv mirese răpite de trupe speciale anti-tero până la decorarea locaţiei de nuntă cu liane, frânghii şi eventual vreo doi Tar­zani şi o Jane... Cuvântul cheie în 2011 este îndrăzniţi!

×
Subiecte în articol: fun