x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun O fata de milioane

O fata de milioane

02 Sep 2005   •   00:00
O fata de milioane
VIDEO
Hilary Swank si Clint Eastwood, intr-un film de Oscar.

Un film de Oscar intra in oferta productiilor care ies pe piata in format DVD in aceasta saptamana.

LUPTATORUL. Frank Dunn (Clint Eastwood) a antrenat si a fost manager pentru cativa luptatori uluitori, de-a lungul unei vieti petrecute in ring. Cea mai importanta lectie pe care le-a predat-o este cea care ii guverneaza viata: mai presus de orice, intotdeauna apara-te pe tine. Dupa o instrainare dureroasa de fiica lui, Frankie nu a mai reusit sa se apropie de nimeni pentru mult timp. Singurul sau prieten este Scrap (Morgan Freeman), un fost boxer care are grija de sala de sport a lui Frankie si care stie ca dincolo de infatisarea morocanoasa a acestuia este un om care de 23 de ani incoace participa la slujba religioasa zilnic, cautand iertarea care, cumva, il ocoleste.

Apoi, intra in sala de gimnastica Maggie Fitzgerald (Hilary Swank).

SPERANTA. Maggie n-a avut niciodata prea mult, dar ea are ceva ce putini oameni in lumea asta au: stie ce vrea si e gata sa faca orice efort pentru a obtine ceea ce isi doreste. Ducand o viata care inseamna o permanenta lupta, Maggie a ajuns atat de departe datorita inzestrarii sale native, hotararii neclintite si datorita unei vointe de fier. Dar mai mult decat orice isi doreste pe cineva care sa creada in ea.

Ultimul lucru de care are nevoie Frankie este genul acesta de responsabilitate - ca sa nu mai vorbim de genul acesta de risc. El ii spune lui Maggie adevarul gol-golut si dureros totodata: este prea batrana, iar el nu antreneaza fete. Dar "nu" inseamna prea putin atunci cand nu ai alternative. Sovaind sau fiind incapabila sa-si abandoneze ambitia vietii ei, Maggie se speteste zi de zi la sala, incurajata doar de Scrap. Pana la urma, hotararea ei il cucereste pe Frank, care accepta sa o antreneze, desi nu o priveste cu ochi buni.

ANTRENAMENT. Cei doi se aduc la exasperare unul pe celalalt, dar se si sustin. Ei ajung sa descopere ca impartasesc un spirit comun ce transcende durerea si pierderile din trecutul lor si descopera impreuna sentimentul familiei pe care fiecare o pierduse cu mult timp in urma. Ceea ce nu stiu ei este faptul ca in curand se vor confrunta cu o batalie care va cere mai multa tarie si mai mult curaj decat cunoscusera ei vreodata.

Premii


"O fata de milioane de dolari" este un film castigator a doua premii Globul de Aur: Cea mai buna actrita intr-o drama: Hilary Swank si Cel mai bun regizor: Clint Eastwood. De asemenea, productia a cucerit nu mai putin de patru Premii Oscar (pentru Cel mai bun film, Cel mai bun regizor - Clint Eastwood, Actor in rol secundar - Morgan Freeman, Actrita in rol principal - Hilary Swank).

  • Suport: VHS si DVD
  • An: 2004
  • Genul filmului: Drama
  • Regie: Clint Eastwood
  • Cu: Hilary Swank, Clint Eastwood, Morgan Freeman
  • CINEMA

    Ce vraji a mai facut nevasta-mea


    In comedia romantica "Ce vraji a mai facut nevasta-mea", distributia de exceptie cuprinzand staruri de prima marime ca Nicole Kidman, Will Ferrell, Shirley MacLaine si Michael Caine creeaza o versiune filmica plina de farmec a unuia dintre cele mai memorabile si mai iubite seriale de televiziune. In San Fernando Valley din California, Isabel (Nicole Kidman) incearca sa se reinventeze pe sine. Vrajitoarea naiva si buna este hotarata sa renunte la puterile ei supranaturale si sa duca o viata "normala". Ea il intalneste pe Jack Wyatt (Will Ferrell), un actor impozant si fermecator care incearca sa isi reinventeze cariera.

    Charlie si Fabrica de Ciocolata


    Apeciatul regizor Tim Burton imprima stilul sau de o imaginatie vie iubitei carti clasice a lui Roald Dahl, "Charlie si Fabrica de Ciocolata", despre un excentric producator de ciocolata, Willy Wonka (Johnny Depp), si Charlie Bucket (Freddie Highmore), un baiat cu suflet bun dintr-o familie saraca, care traieste in umbra fabricii extraordinare a lui Wonka.
    ×
    Subiecte în articol: clint eastwood hilary swank