x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ocean’s Thirteen acum sunt 13

Ocean’s Thirteen acum sunt 13

22 Iun 2007   •   00:00

Un nou blockbuster intră pe marile ecrane din Romănia. Danny (Clooney), Rusty (Pitt), Linus (Damon) şi restul veselei găşti specializate in hoţii ingenioase se reunesc pentru incă o lovitură. De data aceasta ii ajută şi vechiul lor adversar, Terry Benedict (Andy Garcia), numai că cei treisprezece nu duc deloc lipsă de inamici.

Episodul 3: jafuri, cacealmale şi bună dispoziţie

Un nou blockbuster intră pe marile ecrane din Romănia. Danny (Clooney), Rusty (Pitt), Linus (Damon) şi restul veselei găşti specializate in hoţii ingenioase se reunesc pentru incă o lovitură. De data aceasta ii ajută şi vechiul lor adversar, Terry Benedict (Andy Garcia), numai că cei treisprezece nu duc deloc lipsă de inamici. In rolul celui mai important dintre ei este Al Pacino, iar Ellen Barkin interpretează rolul unei femei mai in vărstă, de care se indrăgosteşte inocentul Linus. Cei 13 sunt coordonaţi tot de maestrul de ceremonii Steven Soderbergh.

Â

VEDETE "Ocean’s Thirteen - Acum sunt 13" reuneşte vedetele George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon, Andy Garcia, Don Cheadle, Bernie Mac, Casey Affleck, Scott Caan, Eddie Jemison şi Shaobo Qin, cu Carl Reiner şi Elliott Gould. Al Pacino ia parte la distribuţie ca Willy Bank, cu Ellen Barkin jucănd in rolul măinii drepte a lui, Abigail Sponder.

Pacino, se spune, a acceptat să joace in film cu condiţia ca Soderbergh să termine filmările in trei săptămăni, pentru că actorul trebuia să inceapă un nou film. Amăndoi au căzut de acord, aşa că filmările au fost deosebit de intense..

PROIECT Regizorul Steven Soderbergh spune că nici măcar nu a dus la bun sfărşit proiectul "Ocean’s Twelve" cănd a inceput să se găndească la ideile pentru "Ocean’s Thirteen - Acum sunt 13". "Tocmai terminam al doilea film, şi m-am găndit că ar fi distractiv să mă intorc la Las Vegas pentru următorul. Ne-am intălnit şi am ajuns la concluzia că trebuie să participăm cu toţii sau nu mai facem filmul deloc. Am decis cu toţii să ne intoarcem şi... iată-ne."

×
Subiecte în articol: film