x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Olteanca lui Leonardo DiCaprio este o fată "modestă şi de nota 10"

Olteanca lui Leonardo DiCaprio este o fată "modestă şi de nota 10"

27 Oct 2011   •   06:47
Olteanca lui Leonardo DiCaprio este o fată "modestă şi de nota 10"

Profesorii Madalinei Ghenea, top modelul care ar avea o relatie cu Leonardo DiCaprio, spun ca se mandresc ca tanara a fost eleva lor, la Colegiului National "Ion Minulescu" din Slatina. Dascalii fetei spun ca, desi in perioada liceului era cunoscuta in modelling, Madalina era "modesta" si "de nota 10".

"Noi ne mandrim ca a fost eleva noastra pentru ca trebuie sa va spun ca era foarte buna, de nota 10. Drept dovada sta catalogul si se poate observa ca a terminat clasa a XII - a cu media 9,59 si a avut medii de 10 la limba romana, la limba straina, la istorie sau geografie. Am apreciat-o pentru ca erau perioade in care trebuia sa plece, sa calatoreasca, iar atunci cand se intorcea la scoala venea cu lectia invatata. Am intrebat-o cum procedeaza si mi-a spus ca atunci cand pleca, in avion, in masina, ea invata lectiile, statea numai cu cartea in mana. Numai asa putea sa ramana la zi cu lectiile", a declarat Aurelia Cotosman, directorul Colegiului National "Ion Minulescu" din Slatina.

Ea sustine ca a aflat mult mai tarziu ca Madalina Ghenea "era un nume in modelling", intrucat "nu a tinut sa spuna ca era si manechin".

"Era un nume in modelling in perioada liceului, deja aparuse intr-un album, insa ea a incercat sa fie cat mai modesta. Nu am stiut decat foarte tarziu ca se ocupa de modelling pentru ca ea nu a tinut sa spuna ca era si manechin. Niciodata nu am vazut-o venind la scoala excentric imbracata, chiar mai modest decat multe alte colege, iar in timpul pauzei niciodata nu iesea pe holurile scolii, prefera sa stea in banca si sa repete lectiile", a mai spus Aurelia Cotosman, potrivit Mediafax.

Diriginta Madalinei Ghenea, profesoara Ioana Popescu, a marturisit ca se bucura de fiecare data cand fosta sa eleva apare in reviste de succes.

"Am auzit si eu de la televizor ca este manechin de succes si am auzit ca ar fi prietena cu Leonardo Di Caprio. Eu nu pot decat sa ma bucur pentru ea pentru ca merita, este frumoasa si desteapta", a marturisit Ioana Popescu.

In presa au aparut informatii potrivit carora, Leonardo DiCaprio ar avea o relatie cu romanca Madalina Ghenea, care lucreaza ca top model, cei doi fiind surprinsi impreuna in Australia, unde actorul filmeaza in aceasta perioada.

×