x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Oposumul saşiu Heidi a prezis greşit doar filmul câştigător (Video)

Oposumul saşiu Heidi a prezis greşit doar filmul câştigător (Video)

01 Mar 2011   •   14:46
Oposumul saşiu Heidi a prezis greşit doar filmul câştigător (Video)


Oposumul saşiu Heidi s-a descurcat aproape la fel de bine ca Paul, caracatiţa care a prezis rezultatele meciurilor din Campionatul Mondial de Fotbal de anul trecut. Domeniul lui Heidi? Gala Oscar din acesta an, la care a făcut doar o singură greşeală, alegând filmul "127 de ore" drept câştigător . Acest lucru era destul de improbabil şi, într-adevăr, Oscarul a fost obţinut de filmul "The King's Speech".

În rest, potrivit National Post, predicţiile oposumului au fost cât se poate de corecte şi clare pentru celelalte categorii,. Heidi i-a a ales câştigători pe Natalie Portman şi Colin Firth pentru rolurile principale, imaginile fiind difuzate în cadrul emisiunii "Jimmy Kimmel Live". "Totul a decurs conform planului. Heidi a stat cât timp a avut nevoie până să se hotărască, trăgând din când în când chiar şi câte un pui de somn", a spus Maria Saegebarth, purtător de cuvânt al grădinii zoologie din Leipzig, unde este "cazat" oposumul. Protocolul urmat de Heidi? Ea a pus, la propriu, lăbuţa pe câştigător, alegându-l dintre cinci statuete care aveau câte o imagine a nominalizaţilor.

Veniturile obţinute de la acest eveniment urmează să finanţeze viitoarele proiecte de finanţare a Leipzig urmează să primească şi o donaţie din partea postului de televiziune ABC, care găzduieşte emisiunea "Jimmy Kimmel Live".

×
Subiecte în articol: heidi oscar 2011 oposum