x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Orlando Bloom a făcut publică prima fotografie a bebeluşului său

Orlando Bloom a făcut publică prima fotografie a bebeluşului său

19 Ian 2011   •   18:42
Orlando Bloom a făcut publică prima fotografie a bebeluşului său

Orlando Bloom şi soţia sa, Miranda Kerr, au ales să îşi prezinte bebeluşul, născut pe 6 ianuarie, într-o fotografie în care ea îl alăptează, făcută chiar de fericitul tată şi postată pe site-ul ei, koraorganics.com. Fotografia o prezintă pe Miranda Kerr ţinându-l la piept pe micuţul Flynn, îmbujorată şi zâmbitoare, informează dailymail.co.uk, preluat de Mediafax.

Modelul Miranda Kerr, în vârstă de 27 de ani, a scris pe site că a născut natural şi nu a folosit niciun fel de calmante, mărturisind însă că a avut un travaliu dificil şi lung. Copilul, născut pe 6 ianuarie într-o clinică din Los Angeles, cântărea la naştere 4,42 de kilograme. "Orlando a fost cu mine tot timpul (...) Nu m-aş fi descurcat fără el", a menţionat ea. "Suntem foarte fericiţi şi ne bucurăm de timpul petrecut împreună ca o familie. El este raza noastră de soare", a mai scris Miranda.

Părinţii modelului australian au venit, de asemenea, să fie alături de fiica lor la naştere. Soţul ei, actorul britanic Orlando Bloom, în vârstă de 33 de ani, îşi ia în serios rolul de tată. Astfel, el a scos la vânzare vila pe care o are la Hollywood, dorind să găsească o locuinţă mai adecvată pentru creşterea copilului.

Miranda Kerr şi Orlando Bloom au confirmat în august 2010 că urmează să devină părinţi, la doar câteva săptămâni după ce au anunţat că s-au căsătorit în luna iulie. Miranda Kerr, care s-a făcut remarcată pe podiumurile internaţionale în calitate de model al casei Victoria's Secret, şi actorul Orlando Bloom, starul francizelor "Piraţii din Caraibe" şi "Stăpânul inelelor", au o relaţie din 2007 şi s-au căsătorit pe 22 iulie 2010, în cadrul unei ceremonii private.

Miranda Kerr, care a crescut în orăşelul australian Gunnedah din statul New South Wales, a ocupat poziţia a noua în topul 10 al modelelor cu cele mai mari venituri din anul 2010 realizat de revista Forbes, după ce a obţinut 4 milioane de dolari în ultimele 12 luni.

Orlando Bloom este cunoscut pentru rolul Will Turner din franciza de succes "Piraţii din Caraibe". El a apărut, de asemenea, în altă franciză de succes - trilogia "Stăpânul Inelelor" -, în care a interpretat rolul elfului Legolas. Bloom a mai jucat în "Elicopter la pământ/ Black Hawk Down" (2001), "Troia" (2004) şi "Regatul Cerului/ Kingdom of Heaven" (2004). (foto: dailymail.com)

×
Subiecte în articol: bebeluşul orlando bloom