x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Pamela apara drepturile gainilor

Pamela apara drepturile gainilor

de Adriana V. Paduraru    |    20 Ian 2006   •   00:00
Pamela apara drepturile gainilor

Amintiri cu Dobrin © Al Pacino, Diavol si Creator © Helloween, in Romania © Tonkins, antrenorul vedetelor © Stalin si armata maimutelor © Programe pentru 24 de posturi de televiziune.

VEDETE
Cand spui Pamela Anderson iti vin in minte doua lucruri: parul blond si sanii mari. Apoi, incet-incet, incepi sa-ti mai amintesti una-alta: a jucat in Baywatch, in V.I.P., detine recordul de aparitii in Playboy (de 11 ori) si a fost casatorita cu rebelul rocker Tommy Lee. Nu se stie insa la fel de bine faptul ca Pam scrie carti, are o fundatie de lupta impotriva SIDA sau ca este activista PETA. Tocmai de aceea, actrita a comandat la Mercedes-Benz o masina de teren care insa sa nu aiba interiorul de piele. Motivul: animalele a caror piele se foloseste in interiorul masinilor sufera pentru ca stau inchise. Pam a continuat seria protestelor. De data aceasta, "tunurile" au fost indreptate catre lantul de fast-food-uri KFC. Frumoasa blonda a cerut indepartarea unui bust al fondatorului, colonelul Harland Sanders, pe motiv ca angajatii restaurantelor ucid cu sadism puii de gaina, fast-food-ul fiind un adevarat "monument de cruzime". Intr-o scrisoare de protest inaintata autoritatilor din Kentucky, Anderson enumera abuzurile la care sunt supusi puii de gaina inainte de a fi transformati in hamburgeri: "Lucratorii KFC din West Virginia au fost filmati smulgand capetele pasarilor vii, scuipandu-le tutun in ochi si izbind pui vii de pamant".

SCRIITOARE. Pamela se declara o persoana extrem de ocupata. Pe langa "meseria" de mama, ea este actrita (lucreaza mai bine de 14 ore pe zi la noul sau serial - "Stacked"), are propria linie de imbracaminte, este editorialist (la doua reviste pentru femei) si scriitoare. Cele doua romane ale sale ("Star: A Novel" si "Star Struck: A Novel") sunt foarte bine vandute. Desi ambele au mentiunea ca sunt pura fictiune, criticii si cititorii au o cu totul alta parere. Cartile prezinta viata lui Star Wood Leigh, o femeie superba, casatorita cu un rocker foarte gelos si tatuat. Ea lucreaza la un show cu salvamari, care seamana teribil cu "Baywatch". Pana si filmuletul in care Pam si sotul sau sunt adevarate staruri porno este "fictiune". Cam multe coincidente. Chiar si actrita a recunoscut: "Editorii mi-au cerut o autobiografie. Insa e mai frumos asa, nu dau nume reale, iar oamenii pot ghici despre cine este vorba".

Clasament


Vedeta serialului "Baywatch" a fost declarata cea mai influenta canadianca de la Hollywood. Ea s-a situat inaintea altor nume rasunatoare precum Jim Carrey, Mike Myers sau chiar Keanu Reeves. Actrita, nascuta in 1967 in Ladysmith (vestul Canadei), a obtinut prima pozitie in acest top datorita numarului mare de persoane care ii viziteaza site-ul, vizibilitatii ei ridicate in presa, aparitiilor numeroase la televizor, precum si a onorariului de aproximativ 245.000 de euro pentru filmarea unui singur episod dintr-un serial de televiziune.

×