x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Parerea mea

Parerea mea

16 Dec 2004   •   00:00

Acest program se elibereaza fara prescriptie medicala

(C)RAMPE
Cum o fi "nuditatea moderata"? Dar "scenele cu violenta redusa"? Deci se da una bucata violenta care se reduce la tacere sau din care se taie putin cate putin cate putin, pana ce ramane o violenta mai redusa asa...

In cazul asta pot sa-mi las copilul sa se uite la televizor? Adica pot sa ma duc sa joc table linistit in fata blocului cu vecina-miu de pe diagonala pentru ca stiu ca pustiul meu se uita la un program de televiziune cu violenta moderata si eventual scene cu implicatii non-sexuale?

Hm... imi dati si mie un exemplu de scena cu implicatii non-sexuale? Ah, da, ce prost sunt! O scena cu implicatii non-sexuale e atunci cand nu exista nici o conotatie sexuala mai de Doamne-ajuta, cand totul e linistit si de bun-simt, cu maniere alese. Adica, de exemplu, niste flori care adie suav in bataia vantului, o echipa de lautari care dau din acordeon zambind idiot la camera si, bineinteles, de ce nu, un politician simpatic si plin de bune intentii.

Bun, cu asta, sa zic ca m-am lamurit cat de cat, dar totusi, va rog mult de tot, explicati-mi cum vine aia cu "nuditatea moderata". Nuditatea moderata de cine? De ce? Adica e o nuditate mai zanateca si vine cineva si-o modereaza? E o nuditate mai nesimtita? Mai pusa pe fapte rele? O nuditate pusa pe sotii? Razvratita? Aberanta? Gaunoasa? O nuditate fara pic de bun-simt?

A-ha... Si vin niste oameni buni si-o modereaza. Ii dau una dupa ceafa, ii spun sa stea locului odata, ca se enerveaza-acuma si da cu ea (cu nuditatea!) de toti peretii, nesimtito, ca nu stii pe cine cresti la usa, le dai de mancare, de baut, ii duci in tabere, le pui meditator si ei... ca se si enerveaza acuma... ca incep sa urle, ca-i aud si oamenii astia acuma...

Si nuditatea, din razvratita ce era, s-a facut moderata, s-a mai cumintit, si-a mai bagat mintile-n cap. Acum sta cuminte pe scaun, mananca tot, spune "buna ziua" si "buna seara" si "multumesc" si "va rog", adica toate cuvintele pe care oricare nuditate care vrea s-ajunga undeva ar face bine sa-nvete sa le spuna. Nici o implicatie sexuala! Nici pic de pornografie jegoasa! Uf, ce bine! Acum pot sa ma duc linistit sa joc table.

Pustiul meu se poate uita la scene cu implicatii de o nuditate pusa la punct. Mama ei de nuditate, ca mult i-a trebuit!

CASUTA POSTALA
ION CRACIUNESCU, MARAMURES. Stimate domn, ne bucura nespus gustul dumneavoastra pentru cultura si, in special, faptul ca apreciati interviurile pe astfel de teme din Jurnalul National. Incercam, pe cat posibil, ca la un interval relativ constant de timp, sa revenim la pagina de cultura cu asa ceva. Atunci cand nu se poate insa, ramane pagina cu "Omul zilei", unde veti gasi declaratii ale multor personaje cultural-artistice.

CRISTINA MIHUT, BAIA MARE. Nu e nici un fel de gluma. Actorul Rutger Hauer chiar intentioneaza sa dezvolte o serie de proiecte in Romania. Dorinta lui este de a avea timp pentru a cunoaste mai multi actori si specialisti romani, caci a constatat ca acestia au pregatirea si talentul necesar pentru a se investi in ei. Pentru mai multe detalii legate atat de activitatea lui profesionala, cat si de viata personala, puteti accesa site-ul oficial www.rutgerhauer.com.

DOINA BADEA, TURDA. Draga Doina, nu intotdeauna socoteala din targ se potriveste cu cea de acasa. Recunosti singura ca esti o cititoare fidela a horoscopului din diverse publicatii, inclusiv a noastra. Esti genul care "se ia dupa ce scrie acolo". Daca tu tot crezi in asta, n-ar trebui sa ti se para ciudata ca, uite, chiar s-a petrecut ce scrie acolo. Nu-i acuza pe altii ca ti-au "sugerat" ca vei face gafe saptamana asta si de-aia chiar le-ai facut. Mai gandeste-te…

DINU VISAN, BUCURESTI. Nu se putea sa nu ne gandim la o surpriza pentru voi. Ca doar vin Sarbatorile, nu?! Pentru toata lumea, inclusiv pentru cititorii nostri. Dar da-ne voie sa n-o divulgam. Ar fi pacat sa stricam bucuria celor care inca se mai bucura de surprize. Asa ca mai ai "putintica rabdare" si ai sa vezi la momentul potrivit despre ce e vorba.

In continuare ne puteti adresa intrebari la: Piata Presei Libere nr. 1, corp D, etaj 8, Jurnalul National, cod 013701, Sector 1, Bucuresti sau pe adresa de e-mail suplimenttv@jurnalul.ro

RautaCIZME
La Adevaratele Stiri de la OTV gasesti numai chestii una si una. "Chiar daca ne pregatim de al doilea tur de scrutin, radarele Politiei sunt cu ochii pe dumneavoastra", spune infrigurata o duduie. De unde deducem ca, de obicei, in preajma alegerilor, radarele au alte feluri de trebi. Intrebam si noi, la fel de logic: si ce legatura are asta cu Pomul de Craciun?

Mare deranj mare intre Carcotasi si Oana Zavoranu. Atat de mare incat chiar si Zero TV a simtit ca nu poate sa stea deoparte. Background: Carcotasii s-au luat de Oana Zavoranu. Iubitoare, si Oana s-a luat de cei doi, sugerand ca baietii au cam invitat-o la o cafea, asa insurati cum sunt, insa ea n-a prea vrut. Care Carcotasi au carcotit discursul divei de pe Acasa. Si acum vizualizati urmatoarea faza. Te uiti la televizor la Zapping TV. Care da o scena din Carcotasii care comenteaza replica Oanei Zavoranu la antecarcotelile lor. Avem o imagine in imagine in imagine, o sigla peste o sigla peste o sigla si, jos, triumfatoare, trei burtiere de trei feluri de culori. Si Picasso s-ar fi umplut de invidie...

Manca-l-ar mama pe Mirciulica. Cum cine? Mircea Radu. Dupa ce ca are rating, il mai si lauda toata lumea. Unul dintre invitatii sai nu s-a putut abtine: "Sunteti considerat in Romania un zeu al frumusetii. Dupa Petre Roman". No comment.

"Adriana Bahmutanu este o alta vedeta celebra", o comite Dan Diaconescu. Trecand peste pleonasm, ne intrebam: domnia sa face parte din categoria vedetelor celebre, a celor mai putin celebre sau a celor necelebre? Ha?

Cel mai tare imi place la Local Kombat cand ne arata publicul. Cameramanii PROfesionisti surprind acolo viata adevarata: baietasi de cartier, cu tenul masliniu, cu lanturi la gat si parasute la brat, mestecand seminte si comentand treburi ce de obicei se acopera de bip-uri. Auzi, ba: daca te crezi Patapievici, da pe Cultural, trai-ti-ar puradeii...
×
Subiecte în articol: nuditate