x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Parfum cu aromă de...vulcan.

Parfum cu aromă de...vulcan.

31 Mai 2011   •   09:02

Unde altundeva putea sa se nasca o atare idee decat in Islanda, unde vulcanii s-au pus pe erupt? Creatoarea de moda islandeza Sigrun Lilja Gudjonsdottir, devenita celebra in 2010 dupa ce a lansat un parfum inspirat de eruptia vulcanului Eyjafjöll, a anuntat ca va "recidiva" in acest an si va lansa un parfum inspirat de eruptia vulcanului Grimsvötn, produsa in urma cu o saptamana, relateaza AFP.

Dupa ce a lansat parfumul "EFJ Eyjafjallajökull", fabricat cu apa colectata din ghetarul care acopera vulcanul Eyjafjöll, creatoarea Sigrun Lilja Gudjonsdottir va lansa parfumul "VJK Vatnajökull", denumit astfel dupa numele ghetarului care acopera vulcanul Grimsvötn. "Atunci cand a inceput eruptia, inima mea a inceput sa bata foarte tare. Incepuseram sa cream un nou parfum in urma cu cateva luni, insa atunci mi-am spus ca trebuie neaparat sa grabim lucrurile", a declarat creatoarea islandeza.

La fel ca anul trecut, parfumul va fi fabricat la Grasse, un oras din sudul Frantei, inima parfumeriei mondiale. Ca si in 2010, noul parfum va contine apa prelevata dintr-un ghetar ce acopera un masiv vulcanic. De aceasta data, insa, va fi vorba despre un parfum pentru barbati. Desi compozitia exacta a parfumului nu a fost inca decisa, noul produs va fi unul "foarte masculin", capabil sa evoce forta lui Vatnajökull, cel mai mare ghetar din Europa, a declarat creatoarea Sigrun Lilja Gudjonsdottir.

Lansarea noului parfum este prevazuta pentru toamna acestui an, creatorii sai sperand sa reediteze succesul inregistrat de parfumul din 2010, care s-a vandut in peste 2.000 de flacoane de 100 de mililitri, la pretul de 80 de euro bucata.

×