x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Paşti în familie

Paşti în familie

de Adriana V. Paduraru    |    25 Apr 2008   •   00:00

Un meci decisiv pentru Steaua (sîmbătă, ora 17:00), apoi o emisiune cu totul specia­lă, în care donaţia fiecăruia dintre telespectatori poate fi hotărîtoare în ceea ce priveşte şansele la viaţă a şase copii (sâm­bătă, 20:30), transmisia Sfintei Slujbe de Înviere sînt doar cîteva dintre reperele programului special pregătit de Paşti de Antena 1.

ANTENA 1/ Sîmbătă-duminică
Un meci decisiv pentru Steaua (sîmbătă, ora 17:00), apoi o emisiune cu totul specia­lă, în care donaţia fiecăruia dintre telespectatori poate fi hotărîtoare în ceea ce priveşte şansele la viaţă a şase copii (sâm­bătă, 20:30), transmisia Sfintei Slujbe de Înviere sînt doar cîteva dintre reperele programului special pregătit de Paşti de Antena 1. Apoi, dacă e duminică, sînt Mihaela Rădulescu la prînz şi Di­vertis şi Animat Planet – seara. În a doua zi de Paşti va avea loc premiera unui show grandios de televiziu­ne, o emisiune aşa cum n-a mai fost în România: “O sea­ră de vis”. Ediţia specială de Paşti a show-ului “Duminica în familie” va reuni în platou o serie de personalităţi, dar şi vedete în deve­ni­re: Dida Drăgan, trupa de tenori “Distinto”, Jean

Constantin, Olti­ţa Chirilă, Eugen Cristea, Ion Hai­duc, Valentin Uritescu, Mira­be­la Dauer şi Mircea Go­gon­cea, un co­pil talentat, considerat un ge­niu al chi­tarei clasice, cel mai premiat român la concursuri naţionale şi in­ternaţionale, care face parte din Clubul de Excelenţă “Dan Voi­cu­lescu”.
 

Secrete

NAŢIONAL TV/Divertisment/ Sîmbătă   11:30
Noua emisiu­ne prezentată de Cristina Spătar va încerca să surprin­dă vedetele şi în­tr-o altă postură, să afle de la ele ceva ce nu s-a mai spus. Ca­sele lor, maşinile, bijuteriile, hai­ne­le, pasiunile, sensibilităţile, cele mai fru­moase momente, dar şi cele mai di­ficile vor constitui subiectele de bază ale producţiei.

Kings on Ice

PRIMA TV/Divertisment/Duminică  22:00
Cuplul Marton – Plushenko revine în Româ­nia, la Kings on Ice. Acestora li se adaugă Surya Bo­naly, alături de alţi 15 patinatori de renume, dar şi acrobaţi ai celebrului Cirque du Soleil.

Alegria

B1 TV/Divertisment/Duminică   20:00
Atmosfera magică a Paştilor va fi sporită de programul special pregătit de B1. Cirque du Soleil, excepţionala trupă de circ, vestită datorită complicatelor şi spectaculoaselor numere de acrobaţie, efectelor de sunet şi lumină, costumelor şi muzicii originale, va oferi telespectatorilor clipe unice de încântare, în spectacolul “Alegria”.

Surprizele Realităţii

REALITATEA TV/Ediţie specială/Sîmbătă   19:15/Luni   22:15
Andreea Ma­rin Bănică le-a pre­­gătit telespectatorilor Realităţii o surpriză: un in­terviu realizat în Germania, pe platourile de filmare pentru “The Coun­tess”, cu actriţa Anamaria Marinca (Oti­lia din “4, 3, 2...”). Interviul va fi di­fu­zat în două Ediţii Speciale, la 26, respectiv la 28 aprilie.
 

Ne vedem la TVR

TVR 1/ Luni-marţi 17:10
În a doua şi a treia zi de Paşti, Marina Almăşan moderează două ediţii speciale “Ne vedem la TVR, cu prietenii, de Paşte!”. Toţi invitaţii vor veni obligatoriu însoţiţi de cei mai buni prieteni din copilărie sau din prezent. Irina Loghin şi Fuego, Stela Popescu şi Alexandru Arşinel, Nico şi Vlad Miriţă, Nae Lăzărescu şi Vasile Mu­raru sînt doar cîţiva dintre invitaţi.

Paşti “Made in Romani-a”

PRO TV/ Duminică  20:30
Florin Călinescu şi Smiley formează din nou un cuplu. Dacă de Revelion s-au înţeles cît de cît, de data aceasta Că­linescu şi Smiley se ironi­zează unul pe celălalt chiar de cum se zăresc. Un mo­ment emoţionant va fi acela în care Raul, băieţelul pentru care dan­sează Delia şi Ionuţ, dansează alături de Ro­bert, copilul susţinut de Cristina Rus şi Mihai Botezat. Cei doi fac o echipă perfectă, în care Raul joacă rolul Căpita­nului Hook, iar Robert îl interpretează pe bucătarul piraţilor.

×
Subiecte în articol: pasti telecomanda