x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Păzea la zapping - Mynele tivi e pe vine!

Păzea la zapping - Mynele tivi e pe vine!

de Jurnalul National    |    10 Oct 2007   •   00:00
Păzea la zapping - Mynele tivi e pe vine!

Undeva printre cele trei ceasuri rele ale zilei de marţi, neapăsată suplimentar şi de cifra 13, se găsesc si clipe de fericire pentru unii dintre semenii nostri manifeşti activi in ale melomaniei.

In condiţii meteo total nefavorabile, soarele s-a hotarat sa se iveasca pe uliţa Happy Music SRL. Acolo l-a răsărit nimeni altul decăt CNA-ul, prin decizia unanimă de licenţiere audiovizuală a doi boboci muzicali, probabil la fel de fericiţi ca şi firma ce ii deţine: Mynele TV şi Musiklub.

Cum orice proiect serios e musai să aibă in spate un aprofundat studiu, efectuat intre aceleaşi graniţe ale seriozităţii, expertiza de piaţă, stă la temelia demersului lui Costi Ioniţă, cel care detine majoritar frăiele activităţii in societatea iniţiatoare. Si piata tineretului romanesc, ce stă cu urechile holbate şi ochii ciuliţi in aşteptarea evenimentului cultural pe ecranele posturilor muzicale se prezintă procentual astfel: 50% manele, 40% house-clubbing la alte genuri muzicale incolonăndu-se rămăşitele aritmetice ale intregului.

A venit vremea citatului, pun ghilimele şi transciu. Costi Ionita: "Cererea de licenţă pentru Mynele TV se justifică prin faptul că vreau să dau oamenilor aceste nişe de muzică de petrecere, ceea ce nu inseamnă manele. Această felie de public nu am inventat-o eu şi nu am creat-o eu, ea există.". Părca m-am mai liniştit, da' promit să raman vigilent in continuare. Ce nu-mi pică bine, da' deloc, e corelarea nişei menţionate de muzician cu ăi "cincizecilasută" de mai sus. Maestre, puţină concentrare, aia-i ditamai peştera...

Visul culturii feliate, sau nişate, dispare subit in momentul in care vine vorba de estimările incasărilor. Să trecem la lucrativ, Pe lună, incasările se vor situa undeva in jurul a 45.000 de euro, din publicitate desigur. Aşteptam in continuare estimarile in ceea ce priveşte venitul in locaţia noastră actuală, adică pe pămănt astfel incăt sa destupăm sampania profitabilităţii atunci cănd investiţia de 150.000 de euro va fi amortizată.

Incheiere. Cum altfel decăt cu un efort vizionar. Ce planurui de viitor aveti?
Costi Ioniţă: "Eu vreau să fac videoclipuri, să difuzez videoclipuri in care să investesc bani şi calitate. Există această felie de public destul de semnificativă şi nu-mi permit să fiu snob şi să-i dispreţuiesc, trebuie să le dau ceea ce işi doresc. Consider că ar putea să se regăsească in acest post pe care doresc să-l realizez"

Cere şi ţi se va da! Unii dintre noi n-au cerut dar cu siguranţă vom avea parte de acelaşi tratament: o să primim. Şi ce-o să mai primim....




×
Subiecte în articol: magazin