x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Peregrina

Peregrina

de Adriana V. Paduraru    |    10 Mar 2006   •   00:00
Peregrina
SERIALE&TELENOVELE
O noua poveste de iubire marca Televisa

Postul Acasa TV pregateste o noua surpriza iubitorilor de telenovele. Din 13 martie, de luni pana duminica, incepand cu ora 18:30, telespectatorii pot urmari o frumoasa poveste de dragoste ce-i are ca protagonisti pe África Zavala si Eduardo Capetillo. Alaturi de cei doi, din distributie mai fac parte: Jacqueline Andere ("Mama vitrega", "Cealalta femeie"), Helena Rojo ("Amor Real", "Ramona"), Cynthia Klitbo ("Uneori avem aripi") si Ignacio L"pez Tarso.

POVESTE. Noua productie Televisa, dupa povestea originala a scriitoarei Delia Fiallo, se bucura de ingrediente "picante": o fata de la circ este de fapt mostenitoarea unei averi importante, un barbat indragostit este inlocuit de fratele sau geaman, o crima pasionala priveaza de libertate o persoana nevinovata. Telespectatorii vor fi cuceriti si de peisajele si plajele incantatoare de la Quintana Roo, din Mexic, iar Riviera Maya este paradisul care incadreaza povestea de iubire a Peregrinei.

MARTURII. Despre África Zavala, care debuteaza cu aceasta ocazie in actorie, regizorul Eric Morales marturiseste ca "este o fata care are prospetime, chef de munca si dorinta de a-si face foarte bine treaba, iar pentru o poveste ca «Peregrina» este nevoie de aceste calitati". Eduardo Capetillo se intoarce si el in lumea telenovelelor dupa personajul Leonel din "Mama vitrega". "Este un proiect foarte interesant, avand in vedere faptul ca este prima oara cand interpretez un personaj negativ", spune actorul, care joaca un rol dublu. Actrita Helena Rojo recunoaste ca, de cand interpreteaza rolul unei ghicitoare, a inceput sa citeasca mai mult despre acest subiect: "Cred in tarot, iar atunci cand mi s-a spus ca o sa moara un bun prieten de-al meu chiar asa s-a intamplat".

NEWS

Week-end cu Natalia Oreiro

Acasa TV va dedica ziua de duminica, 12 martie, "uraganului argentinian" Natalia Oreiro. Startul va fi dat la ora 9:30 cand telespectatorii pot urmari doua episoade din cea mai iubita telenovela a actritei, "Inger salbatic". La ora 13:30 va fi difuzat filmul artistic "Cleopatra", rolul principal fiind interpretat maiestuos de... Natalia Oreiro. Aceasta comedie romantica vorbeste despre libertate si dorinta de a trai. Urmatorul punct in maratonul de la Acasa va fi specialul latino "Natalia Oreiro-Cleopatra", difuzat la ora 15:15. In cadrul acestui program veti putea urmari imagini din culisele filmului "Cleopatra", pentru care Nati s-a tuns atat de scurt, incat semana cu un baiat.

SI MUZICA. In cadrul aceluiasi special latino, Nati va povesti lucruri inedite despre turneul de promovare al albumului "Turmalina", turneu care a dus-o pe artista prin toata America si Europa si cu care si-a innebunit toti fanii. Nati va da detalii in exclusivitate despre producerea videoclipului "Que digan lo que quieran", hit prin care "uraganul argentinian" isi exprima conceptia ei despre prejudecati: "Acest gen de clip a insemnat o premiera pentru Argentina, pentru ca a fost facut in totalitate pe calculator." (Cristina Ologeanu)

×