x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Perle de la Oscar

Perle de la Oscar

de Adriana V. Paduraru    |    16 Dec 2005   •   00:00
MAGAZIN
Cand actorii tin in brate un Oscar, emotiile nu mai pot fi stapanite

Asa se explica si "perlele" din discursurile pe care le tin la inmanarea mult ravnitului trofeu. Nici cei care anunta premiile nu sunt ocoliti de greseli. Un exemplu in acest sens este ROBIN WILLIAMS. Inainte de a deschide plicul care o desemna pe cea mai buna actrita intr-un rol secundar la cea de-a 71-a editie a Oscarurilor, actorul a spus: "Ma simt ca Adam atunci cand i-a spus Evei: «Sustine-ma, nu stiu cat de mare va deveni...»". O alta situatie penibila a trait-o in 2003 BILLY CRYSTAL, care s-a dat analist politic, dar a cam potrivit-o ca nuca-n perete: "In ciuda a ceea ce spune Wall Street Journal, premiile noastre sunt cel mai bine pastrat secret din America, cu o posibila exceptie a faptelor lui George W. Bush din anii ’70".

Regretatului prezentator JOHNNY CARSON i-a scapat o perla memorabila la ceremonia din 1979, cand a spus: "Bine ati venit la Premiile Academiei Americane de Film pentru doua ore stralucitoare de distractie care va dura peste patru ore...". BOB HOPE, cel care a fost gazda ceremoniei din 1965, prima editie televizata "color", a anuntat publicul: "Aceasta este prima editie in care ii puteti vedea pe cei care pierd cum se fac verzi la fata".

LOUISE FLETCHER a declarat, in 1976, cand i-a fost inmanat premiul pentru cea mai buna actrita din "Zbor deasupra unui cuib de cuci": "As vrea sa-i multumesc lui Jack Nicholson pentru ca m-a facut sa ma simt ca intr-o clinica de boli mintale. Imi place sa ma urati".

Discursul lui ALEC BALDWIN din 2004, cand a primit premiul pentru cel mai bun actor intr-un rol secundar, a uimit prin franchete: "Intr-o zi depui o cerere de angajare pe post de chelner, iar in alta esti nominalizat la Oscar. Afacerea asta este o nebunie".

ROBERTO BENIGNI si-a impartasit bucuria pentru castigarea Oscarului pentru "Viata e frumoasa" in felul urmator: "As vrea sa fiu Jupiter si sa rapesc pe toata lumea de aici si sa o duc in cer si sa fac dragoste acolo cu toti". SALLY FIELD, care a castigat Oscarul pentru cea mai buna actrita in 1984, pentru "Locuri in inima", nu s-a lasat mai prejos. Ea s-a adresat publicului: "Prima data nu am simtit-o, dar acum o simt si nu pot nega faptul ca va place de mine - in momentul acesta va place de mine!".

×