x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Piraţii din Caraibe 3

Piraţii din Caraibe 3

25 Mai 2007   •   00:00

Partea a treia şi, din păcate, din căte se aude, ultima a "Piraţilor din Caraibe" intră din acest week-end pe marile ecrane din Romănia.

Johnny Depp revine intr-un rol de zile mari: căpitanul Jack Sparrow

Partea a treia şi, din păcate, din căte se aude, ultima a "Piraţilor din Caraibe" intră din acest week-end pe marile ecrane din Romănia.

Sunt vremuri sumbre, iar Epoca Pirateriei se apropie de sfărşit. Lordul Cutler Beckett de la Compania Indiilor de Est a dobăndit controlul asupra infricoşătorului vas-fantomă, "Olandezul Zburător", şi a căpitanului său malefic şi răzbunător Davy Jones. "Olandezul" colindă acum mările, distrugănd fără milă corăbiile piraţilor sub comanda Amiralului Norrington Will Turner (Orlando Bloom), Elizabeth Swann (Keira Knightley) şi căpitanul Barbossa (Geoffrey Rush), pornesc o serie de căutări disperate, pentru a-i aduna pe cei nouă lorzi din Consiliul Fraţilor, singura lor speranţă de a-i infrănge pe Beckett, "Olandezul Zburător" şi Armada sa.

Dar unul dintre lorzi lipseşte - căpitanul Jack Sparrow (Johnny Depp), fie cel mai bun, fie cel mai rău pirat al tuturor timpurilor, care a rămas prizonier in lumea lui Davy Jones, in urma intălnirii lui cu monstruosul Kraken.

ALIANŢA. Reuniţi intr-o alianţă tot mai şubredă, eroii noştri trebuie să ajungă mai intăi in periculosul şi exoticul Singapore, unde să infrunte un pirat chinez, căpitanul Sao Feng, pentru a pune măna pe anumite hărţi şi pe un vas care ii va purta pănă la capătul lumii, ca să il salveze pe Jack.

Video&DVD

REGINA RĂULUI. In vremuri indepărtate, in ţinuturile sălbatice stăpănite căndva de legendarele triburi Maori, o tănără irlandeză trăieşte o poveste de dragoste interzisă. Blamată de familie şi societate, tănăra Sarah (Samantha Morton) se aventurează intr-o căutare disperată, in momentul in care fiul său, Boy, este răpit de căpetenia unui trib Maori. Pe fundalul luptelor aprinse dintre două civilizaţii, Sarah se zbate intre dragostea pentru rebelul Wiremu şi ataşamentul pe care incă il simte faţă de soldatul Doyle (Kiefer Sutherland).

FATA MOARTĂ. Viaţa unei ingrijitoare singuratice (Toni Collette) este dată peste cap in momentul cănd descoperă cadavrul unei tinere, victimă a unui asasinat. Acest fapt pare a avea o legătură cu sora dispărută a unei studente (Rose Byrne). O soţie casnică (Mary Beth Hurt) face nişte legături tulburătoare intre cadavrul fetei şi propriul soţ. O mamă disperată (Marcia Gay Harden) incearcă să afle răspunsuri despre viaţa fiicei sale dispărute, insă acestea par să fie deţinute chiar de una dintre prietenele sale. O tănără femeie pleacă să cumpere un cadou fetiţei ei, iar acest simplu fapt se transformă intr-o adevărată odisee. Toate aceste poveşti conturează portretul devastator a şapte femei ale căror vieţi sunt legate de un singur act de violenţă, dar şi de dorinţa de schimbare.

×
Subiecte în articol: film